Teşekkür ederim, çiyanı terasta kaybettimÇiyanı teraryumun içinde mi kaybettiniz?
Eğer öyle ise geceleri saklanma alanından çıkacaktır.
Kırkayak otçuldur.elma, muz, salatalık vb. besleyebilirsiniz.
Cama tırmanamazlar ama yinede kapağı kapalı olsun.
Teraryumu normal çiyan teraryumu tarzında olabilir.Nemli olması gerek.
Cam kestirip kapatabilirsiniz ama bu sefer havalandırma sıkıntısı olur.Şimdilik kapaksız bakabilirsiniz.Teraryum güzel olmuş.Teşekkür ederim, çiyanı terasta kaybettimşöyle biryer yaptım ;Ekli dosyayı görüntüle 30341
Teraryumun üstünü nasıl kapatabilirim fikriniz var mı? Streç film olmuyor.
Sağolun, yemesi için meyve koydum ama yediğini görmedim, toprağın üstüne çıktığı oluyor mu? Gececil mi?Cam kestirip kapatabilirsiniz ama bu sefer havalandırma sıkıntısı olur.Şimdilik kapaksız bakabilirsiniz.Teraryum güzel olmuş.
Çiyanı bulmanız biraz zor.Ararsanız yenisini bulabilirsiniz bence.
Gececil ama muhtemelen şuan stress yaptığı için çıkmayacaktır.Kırkayağın fotoğrafını atarmısınız? Teraryuma kırkayağı bulduğunuz yerin yakınlarında bulduğunuz yaprak,odun,yosunları yerleştirseniz yemek için onları tercih edebilir.Sağolun, yemesi için meyve koydum ama yediğini görmedim, toprağın üstüne çıktığı oluyor mu? Gececil mi?
Birkaç gün teraryumda gözlemledim, hiçbir zaman torfun altından çıkmadı. Tabii çürükçül olduğunu biliyorum ama göz zevki vermediği için saldım canlıyı.kırkayağınızın durumu nedir?