Meyve Sineği

İbrahim

Yumurta
Üye
Merhaba arkadaşlar ben kanatsız meyve sineği kulturu bulmak istiyorum ama nasıl bulucam bilmiyorum biraz araştırdım ama birşey bulamadım

ELVERiCi1453

Nanitik
Üye
Bu sorunun cevabı bana da lazım, sanırım internetten alınıyor fakat belki satışını yapan bir yerde vardır.

ArtunAda

Yumurta
Üye
internette satış yapan yer pek yok doğadan kanatsız bulamassınız bir tek başka bir kişinin göndermesi veya alman lazım

Topirak

Yumurta
İlklerden
Forum Delisi
Üye
Bende arıyorum bulan söylesin

ArtunAda

Yumurta
Üye
satan çok yer yok diye biliyorum bir kişiden isteyebilirsiniz veya satan yer bulursanız alabilirsiniz

İbrahim

Yumurta
Üye
satan çok yer yok diye biliyorum bir kişiden isteyebilirsiniz veya satan yer bulursanız alabilirsiniz
Bu hobiyle uğraşan çok arkadaşım yok hatta hiç yok o yüzden satan bı yer bulmam lazım veya sizin arkadaşlarınız varsa bana yonlendirebilirmisiniz

Mchayas

Yumurta
Üye
internette satış yapan yer pek yok doğadan kanatsız bulamassınız bir tek başka bir kişinin göndermesi veya alman lazım

PRS.macro

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Makro Fotoğrafçı
Üye

Barkın

Yasaklı Üye
Yardımsever
Üye

Bu sitede genetik olarak uçma yetisini kaybetmiş meyve sineğinin kültürü satılıyor ama türkiyeye gönderim var mı bilmiyorum

ELVERiCi1453

Nanitik
Üye

Bu sitede genetik olarak uçma yetisini kaybetmiş meyve sineğinin kültürü satılıyor ama türkiyeye gönderim var mı bilmiyorum
Bu fırsaattan biriniz yararlansa ne güzel olur, birisi bu kültürü alıp çoğaltıp satışını yapsa. Hem Türkiyede başka meyve sineği satan da yok, bence hiç fena fikir değil.

ELVERiCi1453

Nanitik
Üye
Şimdi bi ürünün yorumlarını inceledim de sanırım site pek kaliteli değil, yada sinekler uzun yola dayanamıyor.

ELVERiCi1453

Nanitik
Üye
Aklıma geldi de, acabağa benim mutfaktaki meyve sinekleri ilaçlı mıdır ? İlaçlı değilse bir tuzak kurup bunları çiftleştirmek mümkün müdür ?

Begonza

Dichthadiiform
Yardımsever
Deneyimli Hobici
Üye
Bende arıyorum annem unkurduna izin vermiyo

Begonza

Dichthadiiform
Yardımsever
Deneyimli Hobici
Üye
Aklıma geldi de, acabağa benim mutfaktaki meyve sinekleri ilaçlı mıdır ? İlaçlı değilse bir tuzak kurup bunları çiftleştirmek mümkün müdür ?
Mümkün fakat bunları bi şişenin içine kendi özel hamurunu koyup biraz dal koyarak üretiliyo kapağada iki,üç kat tül koyuluyo bu yüzden uçabilenler ürese bile yakalayamıyosunuz veya yakalanırken kaçıyorlar

Topirak

Yumurta
İlklerden
Forum Delisi
Üye
Nesilden nesile bir hastalık varmı bilemeyiz ama yoksa bunları alıp sonraki nesilleri kullanabilirsiniz.