Baktım ama bulamadım forumlardada birşey bulamadımBu sorunun cevabı bana da lazım, sanırım internetten alınıyor fakat belki satışını yapan bir yerde vardır.
Peki nereden bulabilirim veya alabiliriminternette satış yapan yer pek yok doğadan kanatsız bulamassınız bir tek başka bir kişinin göndermesi veya alman lazım
Bu hobiyle uğraşan çok arkadaşım yok hatta hiç yok o yüzden satan bı yer bulmam lazım veya sizin arkadaşlarınız varsa bana yonlendirebilirmisinizsatan çok yer yok diye biliyorum bir kişiden isteyebilirsiniz veya satan yer bulursanız alabilirsiniz
var aslında ama sahibinden bulamazsın ve benzeri yerlerden bulamazsınsatan çok yer yok
Bulamayacağı yerleri söylemek yerine bulabileceği yerleri söylemek sence de daha faydalı değil mi?var aslında ama sahibinden bulamazsın ve benzeri yerlerden bulamazsın
Senin bildiğin bir yer varmı yaklaşık 2 haftadır arıyorum ve hiç bir şey bulamadımBulamayacağı yerleri söylemek yerine bulabileceği yerleri söylemek sence de daha faydalı değil mi?
Bu fırsaattan biriniz yararlansa ne güzel olur, birisi bu kültürü alıp çoğaltıp satışını yapsa. Hem Türkiyede başka meyve sineği satan da yok, bence hiç fena fikir değil.![]()
Live Flightless Fruit Flies Culture
Live fruit flies are a great option for feeding small lizards and many species of frogs.flukerfarms.com
Bu sitede genetik olarak uçma yetisini kaybetmiş meyve sineğinin kültürü satılıyor ama türkiyeye gönderim var mı bilmiyorum
Mümkün fakat bunları bi şişenin içine kendi özel hamurunu koyup biraz dal koyarak üretiliyo kapağada iki,üç kat tül koyuluyo bu yüzden uçabilenler ürese bile yakalayamıyosunuz veya yakalanırken kaçıyorlarAklıma geldi de, acabağa benim mutfaktaki meyve sinekleri ilaçlı mıdır ? İlaçlı değilse bir tuzak kurup bunları çiftleştirmek mümkün müdür ?
Nesilden nesile bir hastalık varmı bilemeyiz ama yoksa bunları alıp sonraki nesilleri kullanabilirsiniz.Aklıma geldi de, acabağa benim mutfaktaki meyve sinekleri ilaçlı mıdır ? İlaçlı değilse bir tuzak kurup bunları çiftleştirmek mümkün müdür ?