Hocam kıyma vermeyin tehlikeli olur yani sindiremezler.Mertebe Messor'umda çok az gelişim var. Neredeyse 1 aydır yumurtalar bu halde. Oda sıcaklığı normal ve çok strese sokmuyorum. Sorun ne, bilen var mı?
Kıyma verebilir miyim?
Daha un kurdu almadım
Teşekkürler umarım işçiler sağlıklı çıkarHocam kıyma vermeyin tehlikeli olur yani sindiremezler.
Un kurdunuz yoksa haşlanmış yumurta beyazı püre halinde verebilirsiniz ancak akşama temizleyin havalar ısındı kokabilir.
Birde ballı su veya şekerli su takviyesi yapabilirsiniz. Başka seçenek yok hocam stres ve gürültüden uzak duruyor galiba.
Belki kraliçe tam döllenmemistir veya beceriksizdir umarım yumurtalarda gelişim olur hocam 🙂
Tüpün bulduğu yeri sallamıyorlarsa sorun yok.Teşekkürler umarım işçiler sağlıklı çıkar
Birde evde 3 kedim var düğe birşey yapmıyorlar ama yinede etkilermi
Bendede böyle bi durum vardı yumurtalar hiç gelismiyordu Multi Queen yaptım şuan işcileri çıktı çok şükürMertebe Messor'umda çok az gelişim var. Neredeyse 1 aydır yumurtalar bu halde. Oda sıcaklığı normal ve çok strese sokmuyorum. Sorun ne, bilen var mı?
Kıyma verebilir miyim?
Daha un kurdu almadım
Riskli deyilmi alt türünü bilmiyorumBendede böyle bi durum vardı yumurtalar hiç gelismiyordu Multi Queen yaptım şuan işcileri çıktı çok şükür
Türden türe göre değişir ve kraliçenize ne kadar iyi bakarsanız bakın böyle aksilikler çıkabilir diye düşünüyorumRiskli deyilmi alt türünü bilmiyorum