Mart ve nisan aylarıKoloni kurmak istiyorum. Messorla başlamanın iyi olacağını düşündüm uçuş dönemleri hakkında bi bilginiz varmı?
Teşekkürler😊Mart ve nisan ayları
drive.google.com
Sen kralsınKarınca uçuş takvimi.xlsx
drive.google.com
Rica ederim, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum sadece.Sen kralsın
Senin sorduğun soruyu bı cok kişi sordu biraz bakabilirdin ama Mart ve nisanKoloni kurmak istiyorum. Messorla başlamanın iyi olacağını düşündüm uçuş dönemleri hakkında bi bilginiz varmı?
mart ve nisan aylarının güneşli günlerinde aramaya çıkabilirsin. ufak bir yağmurdan sonra hatta daha kolay olabilir. nemli ortamlarda bulabileceğini düşünüyorum.Koloni kurmak istiyorum. Messorla başlamanın iyi olacağını düşündüm uçuş dönemleri hakkında bi bilginiz varmı?
Messorlar hemen hemen her ay uçar ancak türüne göre değişiklik gösterir. ilkbahar ve sonbahar ağırlıklı uçuşlar olur.Koloni kurmak istiyorum. Messorla başlamanın iyi olacağını düşündüm uçuş dönemleri hakkında bi bilginiz varmı?
Messordan başlayabilirsin, Mart-Nisan arası ve Eylül-Ekim arası bulma ihtimalin daha fazladır. Keyifli hobilerKoloni kurmak istiyorum. Messorla başlamanın iyi olacağını düşündüm uçuş dönemleri hakkında bi bilginiz varmı?