Elimde 2 adet messor kraliçesi var. Yumurtlayacak gibi değiller sanırım kış uykusu yüzünden. Kış uykusundan önce yem vermeli miyim?
Evet vermelisin, zaten kış uykusuna yatmalarının temel mantığı kışın besin bulunmadığı için iyice besin depolayıp, uyurken besin harcamasını minimuma indirerek kışı atlatmak.Elimde 2 adet messor kraliçesi var. Yumurtlayacak gibi değiller sanırım kış uykusu yüzünden. Kış uykusundan önce yem vermeli miyim?
Evet vermelisin, zaten kış uykusuna yatmalarının temel mantığı kışın besin bulunmadığı için iyice besin depolayıp, uyurken besin harcamasını minimuma indirerek kışı atlatmak.
Ben yeni başladım ne vermeliyim.Miktarı ne olmalıEvet vermelisin, zaten kış uykusuna yatmalarının temel mantığı kışın besin bulunmadığı için iyice besin depolayıp, uyurken besin harcamasını minimuma indirerek kışı atlatmak.
Şekerli su ve un kurdu verebilirsin, abdomeni iyice şişince yatabilir.Ben yeni başladım ne vermeliyim.Miktarı ne olmalı
Un kurdu veremem eve alamıyorum onu. Evdekiler istemiyor.Alternatif protein ne verebilirim?Şekerli su ve un kurdu verebilirsin, abdomeni iyice şişince yatabilir.
Yumurta sarısı ile şeker karışımı yaparak verebilirsiniz ama yoğunluğun yumurtada olmasına dikkat edin.Un kurdu veremem eve alamıyorum onu. Evdekiler istemiyor.Alternatif protein ne verebilirim?
Kaynatılmış halde.Çiğ haldemi?