Messorlarda Multi Queen

ErenÖzgürÖzdoğan

Minör
Üye
Öncelikle merhabalar. Uçuşlar yavaş yavaş başlıyor ve uçuş yapan ilk tür çoğunlukla messor oluyor biliyorsunuz. Messorlar neden multi kabul etmiyor bunun hakkında bir rehber gibi bilgilendirme yapılabilirmi acaba? Gördüğüm çoğu konuda messoru multi deniyorlar ve bizde inatla multi kabul etmediğini söylüyoruz ama neden kabul etmediğini söyleyemeden olunca inandırıcılığıda az oluyor tabii. Bunu bir şikayet olarak değilde bir rica olarak yazıyorum ben. İyi hobiler dilerim.

ants123

Minör
Üye
Öncelikle merhabalar. Uçuşlar yavaş yavaş başlıyor ve uçuş yapan ilk tür çoğunlukla messor oluyor biliyorsunuz. Messorlar neden multi kabul etmiyor bunun hakkında bir rehber gibi bilgilendirme yapılabilirmi acaba? Gördüğüm çoğu konuda messoru multi deniyorlar ve bizde inatla multi kabul etmediğini söylüyoruz ama neden kabul etmediğini söyleyemeden olunca inandırıcılığıda az oluyor tabii. Bunu bir şikayet olarak değilde bir rica olarak yazıyorum ben. İyi hobiler dilerim.
Katılıyorum, yapılamayacağını biliyorum çünkü deneyip de uzun vadede olumlu sonuç alanlar bir elin parmağını geçmez ya da en azından ben hiç duymadım. Gelgelelim "Neden yapılamaz?" denilse elle tutulur bir cevabım yok. Aydınlatacak birisi varsa çok memnun olurum.

Mathilda

Larva
Üye
Ares yada BahadırSarp bu konularda daha deneyimli ve bilgili isimler. Ancak şu söylenebilir, Taht kavgası. PRS.macro bu konu hakkında detaylı bir yazı paylaşmıştı https://karincaciftligim.com/thread...karinca-koysam-birsey-olur-mu.2222/post-15759