Kaç derece olabilirKraliçe geldiğinde 1-2. Hafta sıcak biyerde bulundurun yumurtlamazsa kış uykusuna yatırın ama dediğim gibi böyle sitelerde satılan kraliceler dollenmemis olabiliyor
Kaç derece olabilirKraliçe geldiğinde 1-2. Hafta sıcak biyerde bulundurun yumurtlamazsa kış uykusuna yatırın ama dediğim gibi böyle sitelerde satılan kraliceler dollenmemis olabiliyor
Yumurtlami diye sorabilirsiniz. Ama yumurtali derse bile muhtemelen kargo da stresten yumurtlari yiyebilir derlerSatıcıya ne sorayım
Oda sıcaklığı ideal 23-24 derece civarıKaç derece olabilir
Yumurtalı mı diye sordum hangi cevabı almalıyımYumurtlami diye sorabilirsiniz. Ama yumurtali derse bile muhtemelen kargo da stresten yumurtlari yiyebilir derler
Yumurtali demesi daha iyi ama dediğim gibi kargoda yumurtlari yiyebilir derler.Yumurtalı mı diye sordum hangi cevabı almalıyım
Nasıl alıcam tüpeYumurtali demesi daha iyi ama dediğim gibi kargoda yumurtlari yiyebilir derler.
O yüzden ben bu tarz sitelerden karınca almaya karşıyım. Uçuşları beklemek her zaman daha iyidir. Veya uçuşları beklemek istemiyorsaniz karınca dünyası forumundaki ilanlara bakabilirsinizYumurtali demesi daha iyi ama dediğim gibi kargoda yumurtlari yiyebilir derler.
Tüple gönderecektir zatenNasıl alıcam tüpe
Eğer yumurtaları yemişse ne yapmalıyımO yüzden ben bu tarz sitelerden karınca almaya karşıyım. Uçuşları beklemek her zaman daha iyidir. Veya uçuşları beklemek istemiyorsaniz karınca dünyası forumundaki ilanlara bakabilirsiniz
Eğer zaten döllenmisse 1-2 haftaya tekrsr yumurtlar. Eğer yumurtlamazsa döllenmemistirEğer yumurtaları yemişse ne yapmalıyım
Döllenmemişse ne yapicamEğer zaten döllenmisse 1-2 haftaya tekrsr yumurtlar. Eğer yumurtlamazsa döllenmemistir
Yapcak bişey yok verdiğin para boşa gidecekDöllenmemişse ne yapicam
Kış uykusuna mi yatirayım öyle olursaYapcak bişey yok verdiğin para boşa gidecek
Bişeye yaramaz döllenmedigi içinKış uykusuna mi yatirayım öyle olursa
Eğer kargoda yumurtalarını yemişse yemek ve şekerli su vereyim miYapcak bişey yok verdiğin para boşa gidecek
Gerek yok geldiğinde karanlık stressiz bir ortama alın haftada 1 kontrol edinEğer kargoda yumurtalarını yemişse yemek ve şekerli su vereyim mi
Sıcaklığı nasıl sağlayabilirim abiGerek yok geldiğinde karanlık stressiz bir ortama alın haftada 1 kontrol edin
Evde en sıcak oda kaç dereceSıcaklığı nasıl sağlayabilirim abi
Evde en sıcak oda kaç derece
Bilmiyorum ama glb 22 25Evde en sıcak oda kaç derece
Tamam yeterli olur o sıcaklıkBilmiyorum ama glb 22 25