Messorlar için yem çeşitleri

Mücteba

Media
Üye
Arkadaşlar öncelikle merhaba messor için yumurta beyazı,un kurdu , şekerli su ,tohum vb gibi şeyler dışında başka besinler ile besleyenler oldu mu alternatif olarak bu deneyebilirsin diyen arkadaşların deneyimlerini duymak isterim. (Canlı yemim var sadece çeşitlilik eklemek istiyorum:) )

Cihan__

Süper Koloni
Yardımsever
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Üye
Arkadaşlar öncelikle merhaba messor için yumurta beyazı,un kurdu , şekerli su ,tohum vb gibi şeyler dışında başka besinler ile besleyenler oldu mu alternatif olarak bu deneyebilirsin diyen arkadaşların deneyimlerini duymak isterim. (Canlı yemim var sadece çeşitlilik eklemek istiyorum:) )
Enerji için muz denemiştim sevmişlerdi
Birde yumurta sarısı denemediysen beyazından çok sarısıyla ilgileniyorlar

Mücteba

Media
Üye
Az vericem zaten birde yakın zamanda balık yemi denemesi yapıcam aklımda liste gibi birşey yapmak var kapsamlı bir şekilde kısmet artık bakalım.

Cihan__

Süper Koloni
Yardımsever
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Üye

Begonza

Dichthadiiform
Yardımsever
Deneyimli Hobici
Üye
Fındık, fıstık vb. Kuru yemişler, çok sulu olmayan şekerli meyveler, her hangi bir baharat kullanmadan kırmızı ve beyaz et verebilirsiniz.

Begonza

Dichthadiiform
Yardımsever
Deneyimli Hobici
Üye
Az vericem zaten birde yakın zamanda balık yemi denemesi yapıcam aklımda liste gibi birşey yapmak var kapsamlı bir şekilde kısmet artık bakalım.
Balık yemini ben denedim, ufalayıp yarısını yediler yarısını tüpün ağzına koydular. Ama ilk başta nemlenmesi için pamuğa dayadılar pamuk küflenmesine yol açabilir.

DONT

Minör
Üye
Ben denedim balık yemi ama bu yosunlu ince kağıt gibi olanları baya güzel yiyorlardı

Begonza

Dichthadiiform
Yardımsever
Deneyimli Hobici
Üye
Ben protein ağırlıklı granül yem vermiştim. Yosun bitkisel olduğundan karıncalara çok bir yararı olacağını sanmıyorum.