hocam dikkat etmen gerekenler dışında eğer öneri kabul ediyorsan şöyle bir şey önereyim. mutlaka başlarken önce küçük bir parçaya bölmeler yapmayı deneyerek başla malum ytong kırılgan olduğu için büyük bir formikaryum yaparken hayal kırıklığına uğramanı istemem.Messorlar için küçük ytong bir formikaryum yapmak istiyorum, dikkat etmem gerekenler nelerdir ?
hocam ben ilk defa dün denedim, küçük bir parçayla denedim ortalama 5x5x3 gibi. herhangi bir kırılma olmadı yaparken fakat biraz nazik olmak gerek gibi. yol açma işlemlerini tornavida ile yaptım ben. bazı yerlerinden dibe indiğimde üst kısımlarda kırılma oldu. bu yüzden büyük bir şey yaparsam eğer ince detaylarını izleyip yapmayı düşünüyorumyaparsın ya ben ilk denememde güzel bir şey yapmıştım ama yapmadan önce şu videoları izle bence
Ytongu kırarken kaşık kullanma pişman olursun sivri ve keskin metal kullan .)Messorlar için küçük ytong bir formikaryum yapmak istiyorum, dikkat etmem gerekenler nelerdir ?
. Bu videoda ki mavi yapışkanın karıncalara Bi zararı varmı ve karıncalar kaçabilirmi ?
İkinci video da kullandığı mavi yapışkanın karıncalara bir zararı olurumu yada kaçabilirlermi kullanan yada bilen varmı ?yaparsın ya ben ilk denememde güzel bir şey yapmıştım ama yapmadan önce şu videoları izle bence