Tek kraliçeleriniz bunlarsa multiquenn yapmayın, birbirlerini öldürebilirler. Zaten çok yüksek ihtimalle kurulum aşamasında kraliçelerden biri ölecektir. Böyle olunca iki kraliçeyide riske atıyorsunuz, uzuv kaybı olabilir. Ayırmanızı öneriyorum. Ayrıca arkadaşın dediği gibi evet yumurta mı değil mi anlaşılamaz. Daha iyi çekmelisinizEkli dosyayı görüntüle 74216
Bu işaretlediğim şeyler yumurta mı? Messor yumurtaları bu renkte oluyor mu yoksa bu mite veya pislik mi? Daha yeni kurdum tüpü ama bi bilgisi olan var mı?
Daha önce 2 3 kere denedim hiçbirinde bi kayıp olmadi tek kraliçeye göre çok daha hızlı geliştiler majör işçi bile aldım yaniTek kraliçeleriniz bunlarsa multiquenn yapmayın, birbirlerini öldürebilirler. Zaten çok yüksek ihtimalle kurulum aşamasında kraliçelerden biri ölecektir. Böyle olunca iki kraliçeyide riske atıyorsunuz, uzuv kaybı olabilir. Ayırmanızı öneriyorum. Ayrıca arkadaşın dediği gibi evet yumurta mı değil mi anlaşılamaz. Daha iyi çekmelisiniz
Telefonum anca bu kadar cekiyo maalesef böyle sarı gibi nokta nokta şeyler var messorlarin yumurtaları beyaz oluyo yani yetiştirdiğim türler sarı yumurtası olan bi messor varmı o yüzden atmıştım yumurtaya çok benziyolarBöyle bir fotoğraftan yumurtamı değilmi anlamak imkansız bence. Daha net ve yakından fotoğraf yardımcı olacaktır. Siz yinede çok strese sokmayın zaten multi denemişsiniz yumurtayı görünce fark edersiniz zaten.
Hayır sarı yumurta diye birşey yok küf olabilirDaha önce 2 3 kere denedim hiçbirinde bi kayıp olmadi tek kraliçeye göre çok daha hızlı geliştiler majör işçi bile aldım yani
Telefonum anca bu kadar cekiyo maalesef böyle sarı gibi nokta nokta şeyler var messorlarin yumurtaları beyaz oluyo yani yetiştirdiğim türler sarı yumurtası olan bi messor varmı o yüzden atmıştım yumurtaya çok benziyolar