Messor ve Kola

Kadircıkla

Larva
Üye
Neden bu kadar gerginsiniz? :) Biraz rahatlamakla başlayın önce. Polemik yarattığım yok dostum zararını da ekstra faydasını da göremezsin demişim gayet düzgün bir üslup kullanmışım neye gerildiniz bu kadar ? Mod dostuma gelince başarılı olduğunu söylemişsin ama tam olarak bu başarı nedir hocam? Koloni uçuşa mı geçmiş, yoksa evrim geçirip bir günde 250 yumurta mı vermişler ? Başarı dediğin kolayı içmeleriyse cidden büyük başarıymış. Evet kolayı içindeki şekerden dolayı deneyecekleri bir gerçek asıl soru içinde bir çok katkı maddesi bulunan insan sağlığına bile zararı olan bir içeceği uzun vadede ne gibi etkileri olacağını bilmediğin bir şeyi şekerli su yerine koloniye içirmek mantıklı mı ? Kendi kararını ver dene ben sadece yararının olmayacağını söyledim. :) Ayrıca mod dostum fantezi olsun diye mi sorusunda bir şey yok. Gerçek bir soruydu. Fantezi olsun diye mi deniyorsun yoksa ekstra yararı olacağını düşündüğün bir durumdan mı deniyorsun sorusu bu :) İyi forumlar sakin günler dilerim ikinize.
Teşekkürler. Keyifli hobiler 🙏