Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
dostum kusura bakma teknik sıkıntılardan foruma erişemedim ancak beni unutmadığın için çok mutlu oldum. Dostum Denizli'de enfes bir uçuş dönemi var Üniversite muhitinde o kadar çok kraliçe var ki şimdiden 1 tane aldım kendime iyi ki varsın nasıl daha iyi yetiştirebileceğim konusunda mutlaka görüşünü almak isterim
Saygı ve Sevgilerle
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
@beopsvmo çok fazla kanatlı kraliçe görüyorum. Çiftleşip Çiftleşmediklerini kanıtlarını dökmeden anlamamın bir yolu var mı?
istediğin zaman yazabilirsin elimden geldiğince yardım ederim./ kanatları yıpranmış gibiyse, kanatlarını açık yürüyorsa döllenmiş olabilir ama tam olarak anlamanın yolu yok diye biliyorum. kanatları tertemiz üst üste duruyorsa hiç elleme muhtemelen uçmamıştır. geç döndüğüm için kusura bakma.
istediğin zaman yazabilirsin elimden geldiğince yardım ederim./ kanatları yıpranmış gibiyse, kanatlarını açık yürüyorsa döllenmiş olabilir ama tam olarak anlamanın yolu yok diye biliyorum. kanatları tertemiz üst üste duruyorsa hiç elleme muhtemelen uçmamıştır. geç döndüğüm için kusura bakma.
ne demek dostum kusur biz de ancak kraliçe için hoş olmayan durumlar yaşandı aldığım gün bir sıkıntısı yoktu ancak çok fwena strese girdi ölmesinden korktuğum için doğaya geri saldım