teşekkürler dostum.Mart sonu nisan civarı uçarlar genelde
muhtemelen yine nisan başlarında başlar.İyi akşamlar Messor uçuşları Ege Bölgesinde ne zaman oluyor acaba ?
çok teşekkür ederimmuhtemelen yine nisan başlarında başlar.
Ben genelde nisan başı gibi görmeye başlıyorum uçuşları.Messor uçuşlarının marmara bölgesinde ne zaman uçuşa başladığını bilen var mı arkadaşlar
bu sene yakalamaya çalışacağım fazladan olursa isteyenlere yollarımBen genelde nisan başı gibi görmeye başlıyorum uçuşları.
Süper olur vallahi ben de başladığı gibi sokaktayım Denizli'de okuyorum sezon başlasın fazla bulursam yine paslaşalımbu sene yakalamaya çalışacağım fazladan olursa isteyenlere yollarım
ben yakında İstanbul'dayım uzun bir süre ama Denizli'de tanıdığım var yollarım alırsınSüper olur vallahi ben de başladığı gibi sokaktayım Denizli'de okuyorum sezon başlasın fazla bulursam yine paslaşalım
süper olur süpperben yakında İstanbul'dayım uzun bir süre ama Denizli'de tanıdığım var yollarım alırsın
Messor uçuşlarının marmara bölgesinde ne zaman uçuşa başladığını bilen var mı arkadaşlar
Kesin konuşmak yanlış olur malum iklimler tutarsız, ama şunu söylemeliyim Şubat sonu-Mart başından itibaren başlar Nisan sonu Haziran başı biter birde Eylül'de gene uçabilirler. Bizim Şubat sonu Tekirdağ'da uçan koloniler oldu aslında tüm olay sıcaklığa bağlı.Messor uçuşlarının marmara bölgesinde ne zaman uçuşa başladığını bilen var mı arkadaşlar
Fazladan bulursan haber et lütfen. Ben yeni başlıyorum hobiye messor arıyorum. Görememe ihtimalim çok yüksek 😄bu sene yakalamaya çalışacağım fazladan olursa isteyenlere yollarım
Banada yollarmısınbu sene yakalamaya çalışacağım fazladan olursa isteyenlere yollarım
dostum bugün 2 tane kraliçe buldum fakat henüz kanatları dökülmemiş kraliçe bulamadıysan yumurta bıraktıktan sonra gönderebilirimsüper olur süpper![]()
bulabildin mi dostumFazladan bulursan haber et lütfen. Ben yeni başlıyorum hobiye messor arıyorum. Görememe ihtimalim çok yüksek 😄
Maalesef :/dostum bugün 2 tane kraliçe buldum fakat henüz kanatları dökülmemiş kraliçe bulamadıysan yumurta bıraktıktan sonra gönderebilirim
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
bulabildin mi dostum
dostum kusura bakma teknik sıkıntılardan foruma erişemedim ancak beni unutmadığın için çok mutlu oldum. Dostum Denizli'de enfes bir uçuş dönemi var Üniversite muhitinde o kadar çok kraliçe var ki şimdiden 1 tane aldım kendime iyi ki varsın nasıl daha iyi yetiştirebileceğim konusunda mutlaka görüşünü almak isterimdostum bugün 2 tane kraliçe buldum fakat henüz kanatları dökülmemiş kraliçe bulamadıysan yumurta bıraktıktan sonra gönderebilirim
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
bulabildin mi dostum