Pamuktaki suyun da kurumasını bekleyin, şuanda eski tüpte hala nem var.Tüpteki nem iyice bitti, sürekli nem arıyorlar ama transfer olamıyorlar neden? 6 kişilik bir koloni.
Nim'in daha hızlı bitmesi için bir masa lambasını tüpe yaklaştırabilirsiniz bu sayede ısıdan dolayı nem biter hemde ışıktan dolayı rahatsız olup diğer tüpe geçerler.Tüpteki nem iyice bitti, sürekli nem arıyorlar ama transfer olamıyorlar neden? 6 kişilik bir koloni.
Hayır doğru bir yöntem değil pamuk kururken tüpe aşırı nem salabilir su basmasına bile sebep olabilir.Nim'in daha hızlı bitmesi için bir masa lambasını tüpe yaklaştırabilirsiniz bu sayede ısıdan dolayı nem biter hemde ışıktan dolayı rahatsız olup diğer tüpe geçerler.
Dostum şöyle söylim apart için kullandığım malzemenin havalandırma yerini çöp olarak kullanıyorlar kirli tohumları atmışlar hallerinden memnun gibi takılıyorlar lakin tüpte hiç nem kalmadı ve pamuğu çekiştiriyorlarHayır doğru bir yöntem değil pamuk kururken tüpe aşırı nem salabilir su basmasına bile sebep olabilir.
Hiç nem kalmadıysa transfer etmelisiniz.Dostum şöyle söylim apart için kullandığım malzemenin havalandırma yerini çöp olarak kullanıyorlar kirli tohumları atmışlar hallerinden memnun gibi takılıyorlar lakin tüpte hiç nem kalmadı ve pamuğu çekiştiriyorlar
Tüpte biraz su var gibi görünüyor ve hepsi olmasada pamuğun birazı ıslak, muhtemelen o ıslak kısma ulaşmaya çalışıyorlardır. Büyük olasılıkla orada hala nem hissettikleri için geçmeye isteksizlerdir.Dostum şöyle söylim apart için kullandığım malzemenin havalandırma yerini çöp olarak kullanıyorlar kirli tohumları atmışlar hallerinden memnun gibi takılıyorlar lakin tüpte hiç nem kalmadı ve pamuğu çekiştiriyorlar
çok az var pamuğu ıssırıyorlar o neme ulaşmaya çalışıyorlar ne yapacağımı bilemiyorum geçmiyorlar ne yapabilirim gece boyunca telefon ışığı tutsam yakından nasıl olur?Tüpte biraz su var gibi görünüyor ve hepsi olmasada pamuğun birazı ıslak, muhtemelen o ıslak kısma ulaşmaya çalışıyorlardır. Büyük olasılıkla orada hala nem hissettikleri için geçmeye isteksizlerdir.
nasıl yapacağım hakkında bir bilginiz var mı geçmeye istekli değillerHiç nem kalmadıysa transfer etmelisiniz.
Nem tamamen bitince hala geçmemiş olurlarsa manuel transfer edin.nasıl yapacağım hakkında bir bilginiz var mı geçmeye istekli değiller
Eklediğiniz yeni tüpün nemli kısmına giden işçi oldu mu? Oradaki nemi hissedip geçmedilerse oldukları yerden memnun olabilirler. Hem söylediğim gibi pamuğun ucu ıslak olmasada nem hissediyorlardır muhtemelen.çok az var pamuğu ıssırıyorlar o neme ulaşmaya çalışıyorlar ne yapacağımı bilemiyorum geçmiyorlar ne yapabilirim gece boyunca telefon ışığı tutsam yakından nasıl olur?