Messor sp kraliçe hakkında sorularım

Berat38

Larva
Üye
Arkadaşlar su olan taraftaki pamuk sarı renk olmuş ne yapayım. Bide ben messor için test tüpü, canlı yem, outworld vb şeyleri nereden alabilirim

akvaryumhane

Yasaklı Üye
Yardımsever
Rehberkolik
Üye
Güneş gördüyse oluyor. Eğer su temizse ve pamukta suya ulaşamayacakları kadar kirli değilse, şuan için birşey yapmanıza gerek yok.

anakin

Brachypterous
Yardımsever
Üye
Arkadaşlar su olan taraftaki pamuk sarı renk olmuş ne yapayım. Bide ben messor için test tüpü, canlı yem, outworld vb şeyleri nereden alabilirim
Canlı yemi Ankara canlı yem ve antala çekirgeden, diğer malzemeleri de undergroundantworld, ant store Turkey ve karınca sanatı gibi sitelerden beğenip size göre en çok içinize sineni alabilirsiniz. Eğer yurt dışı da alabilirim diyorsanız Antistic de çok güzel bir site.

Kuzeyli

Nanitik
Üye
Canlı yemi Ankara canlı yem ve antala çekirgeden, diğer malzemeleri de undergroundantworld, ant store Turkey ve karınca sanatı gibi sitelerden beğenip size göre en çok içinize sineni alabilirsiniz. Eğer yurt dışı da alabilirim diyorsanız Antistic de çok güzel bir site.
Atistic yurt dışı değil Türk sitesi yalnız 🤭

Hasancık

Majör
Üye
Neden popüler olduğunu bilmiyorum fakat ben Antstore Turkey'i önermiyorum. Ürünlerine gerekli özeni göstermiyorlar. Aldığım iki adet formikaryumun nemlendirme tellerinin yapıştırılması yeterli değildi ikisini de sıcak silikon ile tamir etmem gerekti. Ayrıca, eski karınca suluk tasarımlarından su akmıyor.