Canlı yemi Ankara canlı yem ve antala çekirgeden, diğer malzemeleri de undergroundantworld, ant store Turkey ve karınca sanatı gibi sitelerden beğenip size göre en çok içinize sineni alabilirsiniz. Eğer yurt dışı da alabilirim diyorsanız Antistic de çok güzel bir site.Arkadaşlar su olan taraftaki pamuk sarı renk olmuş ne yapayım. Bide ben messor için test tüpü, canlı yem, outworld vb şeyleri nereden alabilirim
Atistic yurt dışı değil Türk sitesi yalnız 🤭Canlı yemi Ankara canlı yem ve antala çekirgeden, diğer malzemeleri de undergroundantworld, ant store Turkey ve karınca sanatı gibi sitelerden beğenip size göre en çok içinize sineni alabilirsiniz. Eğer yurt dışı da alabilirim diyorsanız Antistic de çok güzel bir site.
Geçekten mi, ben tc kimlik istediği yurt dışı sanmıştım sağ olun.Atistic yurt dışı değil Türk sitesi yalnız 🤭
Neden popüler olduğunu bilmiyorum fakat ben Antstore Turkey'i önermiyorum. Ürünlerine gerekli özeni göstermiyorlar. Aldığım iki adet formikaryumun nemlendirme tellerinin yapıştırılması yeterli değildi ikisini de sıcak silikon ile tamir etmem gerekti. Ayrıca, eski karınca suluk tasarımlarından su akmıyor.Canlı yemi Ankara canlı yem ve antala çekirgeden, diğer malzemeleri de undergroundantworld, ant store Turkey ve karınca sanatı gibi sitelerden beğenip size göre en çok içinize sineni alabilirsiniz. Eğer yurt dışı da alabilirim diyorsanız Antistic de çok güzel bir site.