Tesekkur ederim son olarak ben camponotusu taşı kaldirdim küçücük bi deliği vardi ve yumurtasi iscisi yoktu aldim bi sıkıntı olur nuEvet nanitic başka bir tanımdir ilk çıkan işçilere denir o sıralama minor medya majör dür nanitic işçilerin ömrü az olur ve gelecek nesli büyütmek için doğup gelecek nesil çıkınca ölürler (istisnalar olabilir)
Yumurtası ve işçisi yoksa sorun olmaz ama varsa ölebilirler.Tesekkur ederim son olarak ben camponotusu taşı kaldirdim küçücük bi deliği vardi ve yumurtasi iscisi yoktu aldim bi sıkıntı olur nu
Crematogaster schmidti, Pheidole cinsi, colobopsis cinsi,dorylus cinsi aenictus cinsi, parasyscia cinsi asker kastı olan cins ve türlere örnek olarak gösterilebilir.Sağ ol benim bildiğim türkiyede sadece colobopsis vede phediole lerde asker oluyor bu doğrumudur?
OluyorCamponotus da nanitic medya ve major oluyor demi
OlmazTesekkur ederim son olarak ben camponotusu taşı kaldirdim küçücük bi deliği vardi ve yumurtasi iscisi yoktu aldim bi sıkıntı olur nu
Sağ ol aydınlattığın için.Crematogaster schmidti, Pheidole cinsi, colobopsis cinsi,dorylus cinsi aenictus cinsi, parasyscia cinsi asker kastı olan cins ve türlere örnek olarak gösterilebilir.
Oluyor
Olmaz
Nanitik işçilerden sonraki nesil geldiğinde nanitiklerin öldüğüne dair bir kaynak bir şey var mı, bunu nereden duydun?Evet nanitic başka bir tanımdir ilk çıkan işçilere denir o sıralama minor medya majör dür nanitic işçilerin ömrü az olur ve gelecek nesli büyütmek için doğup gelecek nesil çıkınca ölürler (istisnalar olabilir)
Bir yerde 1 2 ay önce okumuştum bir kolonimde 3. Nesilde öldü birkacı emin değildim zaten.Nanitik işçilerden sonraki nesil geldiğinde nanitiklerin öldüğüne dair bir kaynak bir şey var mı, bunu nereden duydun?
Şimdi açıp bi baktım. Çoğu yerde bir karıncanın ömrünü 45-60 gün olduğunu yazmışlar. Bunun yanlış olduğu yönünde fikrimBir yerde 1 2 ay önce okumuştum bir kolonimde 3. Nesilde öldü birkacı emin değildim zaten.