Messor Kraliçesi - Günlük

Mustafaf

Majör
Üye
Güncelleme 1
Arkadaşlar artık günlük olarak atmak mantıksız geliyor çünkü aynı döngüye girdik, ekstra bir şey olmuyor. Besliyorum, yiyorlar. Yeni işçi, major veya alate çıkana kadar ya da değişik bir aktivite olana kadar devam edip güncelleme olarak paylaşacağım. Örneğin transfer, ölümler falan fistan.

Bugün aynı takılıyorlardı, gelişimleri baya hızlanmış. Kraliçe baya yumurta bırakmış. Onlar bana bu şeyi yapınca ben de ödüllendireyim dedim, un kurdu ve dubia siparişi verdim. Biliyorsunuz un kurtlarıma haşince bir saldırı oldu.

Onun dışında ilk zamanlarda çim tohumlarına göstermedikleri ilgiyi şimdi sevgilileri gibi koruyorlar. Outworldden bir tane alayım diyorum, yalandan uğraşıyorum. Yuvadan medyayı cımbızıma saldırıyorlar, eğleniyorum.
  • 90+ işçi ( Tahmini )
  • 0 Alate
  • 0 Major
Gün: 1 Yıl 41 Gün - 406

Mustafaf

Majör
Üye
Günlük 21 - Tekrardan Boost

Selamlar,

Bugün un kurtlarım ve dubialarım geldi. Bu yüzden hem üretime başladım hem de karıncalarım tüketime başladılar.

Yaklaşık 10 hafta boyunca boost devam edecek. Dubiaları da üretmeyeceğim.

Haftalık olarak 3 dubia (boyutuna göre değişkenlik gösterebilir), 2 un kurdu vereceğim ve outworldlerinde sürekli tohum bulunacak. Bu yaz artık 300 gibi rakamlara ulaşmak istiyorum. Aklımda birkaç proje var ama bunun için bir sürü işçi gerekli. Şimdilik sadece zamanını bekliyorum.

Onun dışında yumurtalarda ciddi bir artış var. Canlı yemle desteklendiğinde bir anda işçi patlaması olabilir.

Okuduğunuz için sağ olun, iyi hobiler.

• 95+ işçi ( Tahmini )
  • 0 Alate
  • 0 Major
Gün: 1 Yıl 45 Gün - 410

Ekli dosyalar

• IMG_3378.jpeg
    IMG_3378.jpeg
    100.1 KB · Görüntüleme: 6
  • IMG_3374.jpeg
    IMG_3374.jpeg
    63 KB · Görüntüleme: 6
  • IMG_3373.jpeg
    IMG_3373.jpeg
    69.2 KB · Görüntüleme: 6

samet_56

Dichthadiiform
Yardımsever
Üye
Günlük 21 - Tekrardan Boost

Selamlar,

Bugün un kurtlarım ve dubialarım geldi. Bu yüzden hem üretime başladım hem de karıncalarım tüketime başladılar.

Yaklaşık 10 hafta boyunca boost devam edecek. Dubiaları da üretmeyeceğim.

Haftalık olarak 3 dubia (boyutuna göre değişkenlik gösterebilir), 2 un kurdu vereceğim ve outworldlerinde sürekli tohum bulunacak. Bu yaz artık 300 gibi rakamlara ulaşmak istiyorum. Aklımda birkaç proje var ama bunun için bir sürü işçi gerekli. Şimdilik sadece zamanını bekliyorum.

Onun dışında yumurtalarda ciddi bir artış var. Canlı yemle desteklendiğinde bir anda işçi patlaması olabilir.

Okuduğunuz için sağ olun, iyi hobiler.

• 95+ işçi ( Tahmini )
  • 0 Alate
  • 0 Major
Gün: 1 Yıl 45 Gün - 410
Dert etme, tüm koşulları stabil tutarsan her halükarda bu yıl, mevcut nüfusun iki katına çıkacaklar. ;)