Tamamdır ek proteini ne zaman vermeliyim yumurta beyazını şimdiden başlasam olur muHiçbir şey
Tohum şimdilik yeterli olacaktır. Koloninin tüm işçileri çıktıktan sonra verirsen daha iyi olurTamamdır ek proteini ne zaman vermeliyim yumurta beyazını şimdiden başlasam olur mu
Tamamdır teşekkürler cevapların için 👍👍Tohum şimdilik yeterli olacaktır. Koloninin tüm işçileri çıktıktan sonra verirsen daha iyi olur
Teşekkür ederim darısı herkesin başına 🙂😀Rica ederim. Keyifli hobiler. Hayırlı olsun bu arada![]()
Larvadan pupaya kaç günde geçti kaç günde çıktı ilk işçinizTeşekkür ederim darısı herkesin başına 🙂😀
Bir tane konu açmıştım bu konu hakkında 7 Nisan'da yumurtlamıştı yani tam 1 ay 20 gün olmuşLarvadan pupaya kaç günde geçti kaç günde çıktı ilk işçiniz
Bir konu hakkında danışmak istiyorum protein mevzusunu haşlanmış yumurta beyazı ile halletmeye çalışıyorum yumurta beyazını verdim bugün ve beklemeyr başladım kabul edip etmediklerini nasıl anlayacağımProtein vermelisin
Yemezlerse anlarsın sonra kıyma dene olmazsa un kurdu vesaire lazım olabilir ayrıca maşallah 3 işçi birden çıkmışBir tane konu açmıştım bu konu hakkında 7 Nisan'da yumurtlamıştı yani tam 1 ay 20 gün olmuş
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Bir konu hakkında danışmak istiyorum protein mevzusunu haşlanmış yumurta beyazı ile halletmeye çalışıyorum yumurta beyazını verdim bugün ve beklemeyr başladım kabul edip etmediklerini nasıl anlayacağım
Tohum olarak da yumuşak kabuklu yemleri tercih etmen iyi olacaktır çünkü zorlanır işçiler onun kabuğunu kırmaktaYemezlerse anlarsın sonra kıyma dene olmazsa un kurdu vesaire lazım olabilir ayrıca maşallah 3 işçi birden çıkmış