4-5 günde bir bakman daha iyi olur çok fazla stres sokmaman lzm sarsıntı olmamalı ve çok fazla bakma Karanlık ortamda kalmalı.Messor kraliçemi bulalı 2 gün oldu. İlk kraliçem olduğu için bu 2 gün içinde onu hep inceledim. Şu an ona 1 hafta boyunca hiç bakmamalı mıyım? Bilgi verirseniz sevinirim.
Peki cover ile birlikte ışığın açık olduğu bir ortam da dursa herhangi bir sıkıntı olurmu ?Tüpe hiç dokunmayın, tüp loş ışık bulunan bir yerde coversız durabilir hem heyecanınıza yenik düşüp strese sokmanızı engelleyip istediğiniz kadar gözlemleme şansınız olur.
Coversız durmasıyla aynı mantık aslında değişen pek bir fark olmaz, cover işlevsizdir. İlle de her gün bakacağım diyor, merakınıza yenik düşüyorsanız en iyi çözüm bu.Peki cover ile birlikte ışığın açık olduğu bir ortam da dursa herhangi bir sıkıntı olurmu ?
Ben deney denemez ama gözlem olarak iki kraliçe den birine her gün baktım diğerine de iki hafta da bir baktım şuan birinin 15 işçisi var diğerinin daha pupalari çıkmadı. Yorum sizden.Messor kraliçemi bulalı 2 gün oldu. İlk kraliçem olduğu için bu 2 gün içinde onu hep inceledim. Şu an ona 1 hafta boyunca hiç bakmamalı mıyım? Bilgi verirseniz sevinirim.