Messor kraliçe bazı sorular

ömerherdem

Larva
Üye
Merhaba 4 gün önce bulduğum messor kraliçesi yumurtlamıyor. Benimde hatam olabilir çünkü 3 gün üst üste her gün baktım. Ve ortam sıcaklığı 23 24 derece kaç gün sonra yumurtlar, sıcaklık ideal mi?

Moderatör tarafında düzenlendi:

erdemkarınca

Larva
Üye
Efendim hayvanı baya strese sokmuşsunuz anlaşılan kendisini 2 hafta boyunca karanlık ve sabit bir yerde tutun sonra bir kere göz ucuyla bakın.

L4tif

Yumurta
Üye
Sıcaklık iyi. Siz karıncayı karanlık ve titreşimsiz bir yere kaldırın ve unutun. haftada 1 defa kontrol edin eğer döllenmiş ise yumurtlar.

ömerherdem

Larva
Üye
Teşekkür ederim.Ve kanatlarını dökmüş döllenmil oluyor değil mi?

Efendim hayvanı baya strese sokmuşsunuz anlaşılan kendisini 2 hafta boyunca karanlık ve sabit bir yerde tutun sonra bir kere göz ucuyla bakın.
Evet.,İlk defa messor bulduğum için merakıma yenik düştüm.

ege0604

Yumurta
Üye
Teşekkür ederim.Ve kanatlarını dökmüş döllenmil oluyor değil mi?

Evet.,İlk defa messor bulduğum için merakıma yenik düştüm.
Bende de ilk messor karıncam var. Haftada 1 kontrol ediyorum. Yumurtalarının 2. Haftasındayız yumurtladıktan sonra canın çok sıkılacak bakmanın bir faydası yok. Asıl eğlence işçilerle birlikte gelir bence iyi hobiler.

ömerherdem

Larva
Üye
Bende de ilk messor karıncam var. Haftada 1 kontrol ediyorum. Yumurtalarının 2. Haftasındayız yumurtladıktan sonra canın çok sıkılacak bakmanın bir faydası yok. Asıl eğlence işçilerle birlikte gelir bence iyi hobiler.
Kaç haftada yumurtladı acaba?