40-50 işçilik bir kolonim vardı, yaklaşık 10-15 işçi pupaları alıp outworld’e çıkmış ve tuhaf bir biçimde duruyorlar. Sebebi nedir? Outworld’de nem yapacak bir şey yok 🤔
Uydu yuva kurmak istiyorlar diyeceğim ama daha çok küçükler. Şekerli suyun yanına falan mı toplandılar?40-50 işçilik bir kolonim vardı, yaklaşık 10-15 işçi pupaları alıp outworld’e çıkmış ve tuhaf bir biçimde duruyorlar. Sebebi nedir? Outworld’de nem yapacak bir şey yok 🤔
Şekerli suda yok outwrolddeUydu yuva kurmak istiyorlar diyeceğim ama daha çok küçükler. Şekerli suyun yanına falan mı toplandılar?
bir Kaç gün gözlemleyin belki anlık gelişen bir durumdur40-50 işçilik bir kolonim vardı, yaklaşık 10-15 işçi pupaları alıp outworld’e çıkmış ve tuhaf bir biçimde duruyorlar. Sebebi nedir? Outworld’de nem yapacak bir şey yok 🤔
Şuan geri aldılar arada bazılarını geri çıkarıyorlar. Anlam verebilmiş değilimbir Kaç gün gözlemleyin belki anlık gelişen bir durumdur
Yakın zamanda stres oluşturabilecek bir şey yaşandı mı?Şuan geri aldılar arada bazılarını geri çıkarıyorlar. Anlam verebilmiş değilim
Ben görmedim lakin titreşim olmuş olabilirYakın zamanda stres oluşturabilecek bir şey yaşandı mı?
Yani bu kadar korkmaları için basit bir titreşimin yeterli olduğunu düşünmüyorum (hele ki messorda). Bence de Yiğit hocamın dediği gibi nemsiz alan istiyor olabilirler çünkü Messorlar nemi sevmez.Ben görmedim lakin titreşim olmuş olabilir
İyi hocam hayırlı olsun.Hepsini geri götürdüler, çıkartmıyorlar şuan.
Hocam muhtemelen şekerli su verdiyseniz oraya yerleşmişlerdir. Tüpün içine verirseniz bida çıkış olmaz diye düşünüyorum 👍Hepsini geri götürdüler, çıkartmıyorlar şuan.
Endişe edilecek bir durum değil.4 gün sonra aynı olayı şuan yeniden gözlemledim. Outwroldde sadece un kurdu parçaları ve tohumlar var tüp düzeneğinde mi problem var acaba? Neden oluyor anlayabilmiş değilim, yardım edebilecek var mı?