Messor Kolonisi Sahiplendirme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba arkadaşlar bu konuyu açmam başlıktada belirttiğim gibi koloni sahiplendirecek olmam neyse uzatmadan kısacası elimde bi messor Kolonisi var malum okuldan dolayı ilgilenemiyorum ve bu yüzden sahiplendirmeye karar verdim koloninin fotoğraflarınıda şuraya bırakayımIMG_20250217_184729.jpgtüp biraz kirli ama biraz temizlik ile bir sezon idare ederIMG_20250217_184718.jpg

Ve şunuda belirtmek isterim ki alacak kişi ufak bı ücret ödeyecek o da tahmin ettiğiniz gibi kargo ücreti.

hsyn_8118

Yumurta
Üye
Merhaba arkadaşlar bu konuyu açmam başlıktada belirttiğim gibi koloni sahiplendirecek olmam neyse uzatmadan kısacası elimde bi messor Kolonisi var malum okuldan dolayı ilgilenemiyorum ve bu yüzden sahiplendirmeye karar verdim koloninin fotoğraflarınıda şuraya bırakayımEkli dosyayı görüntüle 45944tüp biraz kirli ama biraz temizlik ile bir sezon idare ederEkli dosyayı görüntüle 45945

Ve şunuda belirtmek isterim ki alacak kişi ufak bı ücret ödeyecek o da tahmin ettiğiniz gibi kargo ücreti.
Dm bakar mısınız?

ahmt

Pupa
Üye
Merhaba arkadaşlar bu konuyu açmam başlıktada belirttiğim gibi koloni sahiplendirecek olmam neyse uzatmadan kısacası elimde bi messor Kolonisi var malum okuldan dolayı ilgilenemiyorum ve bu yüzden sahiplendirmeye karar verdim koloninin fotoğraflarınıda şuraya bırakayımEkli dosyayı görüntüle 45944tüp biraz kirli ama biraz temizlik ile bir sezon idare ederEkli dosyayı görüntüle 45945

Merhaba, uygun görürseniz ben alabilirim. Elimde 2 tane formikaryum ve 2 tane outworld mevcut halihazırda.

Arkadaşlar çok talep geldi yeni gören varsa konu çoktan kapandı koloniyi dm den ilk yazana vericem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...