Evet dostum messor türünü vermek bu fotoğralarla çok zor. Fotoğraflarda major göremedim.
Evet dostum messor türünü vermek bu fotoğralarla çok zor. Fotoğraflarda major göremedim.
Neden imkansızMessorun tam türünü öğrenmek imkansız kadar zor (şuanki imkanlarla) majör göremedim.
Nasıl bi foto çekiyim yada çekmem lazımEvet dostum messor türünü vermek bu fotoğralarla çok zor. Fotoğraflarda major göremedim.
Yandım ben onu nasıl yapam imkansız benim şartların telefon anca 😅😅 tesekkür ederim peki arsada bi resim daha var o majörmüÇünkü Messorlar neredeyse tamamen siyah renklere sahip bir cinstir. Abdomenlerindeki tüy sayısına göre bile bazı türler değişebiliyor bildiğim kadarıyla. Bu sebeple mikroskobik görüntülerle ihtiyacınız var tür bilgisi alabilmek için.
Media hocam o.Yandım ben onu nasıl yapam imkansız benim şartların telefon anca 😅😅 tesekkür ederim peki arsada bi resim daha var o majörmü
Majör bundanda büyük tesekkür ederim.Media hocam o.
10 ila 12 m boyuEkli dosyayı görüntüle 15371
En fazla bu oluyor
Ne bilebiliriz nede düzgün bir tahmin edebiliriz. Messor İD yapmak bu tür fotoğraflarla imkansızEkli dosyayı görüntüle 15363Ekli dosyayı görüntüle 15364Ekli dosyayı görüntüle 15365Ekli dosyayı görüntüle 15366
Messor kolonimin türü nedir? Aralarında majör mevcut mu?