Messor kolonim çok streslendi ama formikaryum için çok küçük bir koloni

ahmet111

Yumurta
Üye
Messorlarım çok sağlıklı bir koloni yapısına sahip.25-27 işçi var ama bazı minorlar çok streslenip çıkış pamuğunu kazmaya başladılar.Transfer şart ama 10x10 cm modüler formikaryum 80 ve üstü işçi sayısı için tasarlanmış ne yapmalıyım?(outworld alanım yok)

nevzatgns19

Nanitik
Üye
Ow'ye bağlayıp çoğaltıcıyla deneyin bence formicarium'a geçirmeden önce. Çoğaltıcılar kullanışlı oluyor Tuğkan abiden de biliyoruz çok kullanıyordu. 3-5 tüp bağlanacak bir çoğaltıcı bulabilirsiniz muhtemelen.

ahmet111

Yumurta
Üye
Ow'ye bağlayıp çoğaltıcıyla deneyin bence formicarium'a geçirmeden önce. Çoğaltıcılar kullanışlı oluyor Tuğkan abiden de biliyoruz çok kullanıyordu. 3-5 tüp bağlanacak bir çoğaltıcı bulabilirsiniz muhtemelen.
Formikaryuma bağladım 9 dakkada transfer oldular ama majorlar geçmedi.

nevzatgns19

Nanitik
Üye
Yumurtaları taşıdılarsa illa geçer majör işçiler de biraz daha vakit tanımanız gerekli.

ahmet111

Yumurta
Üye
Outworldede bağlıycam yarın

Yumurtaları taşıdılarsa illa geçer majör işçiler de biraz daha vakit tanımanız gerekli.
Yumurta ve larva taşıyorlar pupalarda hala duruyo

Kolonide 2 major var (1 pupa 1 canlı) canlı olan geçti

nevzatgns19

Nanitik
Üye
Muhakkak taşıyacaklardır yumurtalar ve kraliçe geçtiyse.

ahmet111

Yumurta
Üye
Şuanlık rahatlamaları için kırmızı yarı saydam kağıdı koydum üstlerinr

Birde gelmeleri için içine tohum ektim ve suluğu oldurdum.