Messor karıncam su içmiyor mu?

WradSX

Intercaste
Yardımsever
Üye
Ant Store Turkey'den aldığım Messor kolonimin test tüpündeki su seviyesi hiç azalmıyor. Yaklaşık bir haftadır gözlemliyorum, ancak hiçbir hava kabarcığı oluşmadı. Bu durum normal mi?

image.jpg

YalnızGaripAdam

Nanitik
Üye
Eğer test tüpünü doğru kurduysan normaldir, bir karınca ne kadar su içebilirki 1 haftada. Ayrıca antstore turkey’de koloni satılıyor mu?

BahadirSarp

Intercaste
Yardımsever
Üye
Ant Store Turkey'den aldığım Messor kolonimin test tüpündeki su seviyesi hiç azalmıyor. Yaklaşık bir haftadır gözlemliyorum, ancak hiçbir hava kabarcığı oluşmadı. Bu durum normal mi?

Ekli dosyayı görüntüle 53196
Normal hocam o su onlara aylarca yeter 1 haftads gözle gürünür azalma görmezsiniz du içebildiklerini anlamak için pamuğun rengine bakın eğer ciddi siyah nir tabaka varsa içemiyorlardır.

Eğer test tüpünü doğru kurduysan normaldir, bir karınca ne kadar su içebilirki 1 haftada. Ayrıca antstore turkey’de koloni satılıyor mu?
Stok olduğunda evet.

WradSX

Intercaste
Yardımsever
Üye
Test tüpünü ben kurmadım hocam, ant store turkeyden kurulu halde geldi. Şimdi baktım, pamuk kuru gibi duruyor.

BahadirSarp

Intercaste
Yardımsever
Üye
Test tüpünü ben kurmadım hocam, ant store turkeyden kurulu halde geldi. Şimdi baktım, pamuk kuru gibi duruyor.
Fotoğraf atın bakalım sıkıntı yoktur pamuk kuru olsa bile kazarak suya ulaşırlar hayatta kalma makineleri bunlar sıkıntı olmaz.

WradSX

Intercaste
Yardımsever
Üye
Hocam az önce 1 haftada ne kadar su içebilir mi dedikten sonra nitensimi soğuk bir yere aldım. 1 saat sonra tüpteki hava kabarcıkları inanılmaz fazlaydı. Öyle demeyin. 1 günde bu kadar içebiliyorken; 7 günde hiç içmemesi anormal bence.

WradSX

Intercaste
Yardımsever
Üye

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    34.8 KB · Görüntüleme: 22

WradSX

Intercaste
Yardımsever
Üye
Dostlar, 2 tüpü uc uca yerleştirdim ve kraliçe diğer tüpe gittiğinde kraliçeyi kapattım. Resim fırçasının arka ucuyla hafif hafif ezdim. Şuan nemli oldu. Ardından kraliçeyi eski yerine aldım. Kraliçe haliyle aşırı streslendi. İyice karanlıkta bıraktım. 3-4 gün açmayacağım. Gözlemlerimi paylaşırım.