Normal hocam o su onlara aylarca yeter 1 haftads gözle gürünür azalma görmezsiniz du içebildiklerini anlamak için pamuğun rengine bakın eğer ciddi siyah nir tabaka varsa içemiyorlardır.Ant Store Turkey'den aldığım Messor kolonimin test tüpündeki su seviyesi hiç azalmıyor. Yaklaşık bir haftadır gözlemliyorum, ancak hiçbir hava kabarcığı oluşmadı. Bu durum normal mi?
Ekli dosyayı görüntüle 53196
Stok olduğunda evet.Eğer test tüpünü doğru kurduysan normaldir, bir karınca ne kadar su içebilirki 1 haftada. Ayrıca antstore turkey’de koloni satılıyor mu?
Test tüpünü ben kurmadım hocam, ant store turkeyden kurulu halde geldi. Şimdi baktım, pamuk kuru gibi duruyor.Eğer test tüpünü doğru kurduysan normaldir, bir karınca ne kadar su içebilirki 1 haftada. Ayrıca antstore turkey’de koloni satılıyor mu?
Fotoğraf var mı?Test tüpünü ben kurmadım hocam, ant store turkeyden kurulu halde geldi. Şimdi baktım, pamuk kuru gibi duruyor.
Fotoğraf atın bakalım sıkıntı yoktur pamuk kuru olsa bile kazarak suya ulaşırlar hayatta kalma makineleri bunlar sıkıntı olmaz.Test tüpünü ben kurmadım hocam, ant store turkeyden kurulu halde geldi. Şimdi baktım, pamuk kuru gibi duruyor.
Pamuk kuru hocam tüpü açıp kalemle vs hafiften ittirin.
Hocam az önce 1 haftada ne kadar su içebilir mi dedikten sonra nitensimi soğuk bir yere aldım. 1 saat sonra tüpteki hava kabarcıkları inanılmaz fazlaydı. Öyle demeyin. 1 günde bu kadar içebiliyorken; 7 günde hiç içmemesi anormal bence.Eğer test tüpünü doğru kurduysan normaldir, bir karınca ne kadar su içebilirki 1 haftada. Ayrıca antstore turkey’de koloni satılıyor mu?
Pamuk kuru kalmış çok dikkatli şekilde ittirin pamuğu aman dikkat su basmasın.
Kendime hiç güvenmiyorum bu konuda.Pamuk kuru kalmış çok dikkatli şekilde ittirin pamuğu aman dikkat su basmasın.
İyi gözüküyor.Kendime hiç güvenmiyorum bu konuda.
Transfer planlıyorum. Şu pamuğun nemi nasıl? Su basacak gibi duruyor.