Messor işçi

Emirdemir43

Yasaklı Üye
Üye
Bir tane messor kraliçem var. 10 gün önce şeffaf bir işçi yatıyordu işçinin sertleşmesini bekledim 10 gün oldu ama hala sertleşmemiş 2 fark var abdomen turuncu olmuş bide gözlerini gözüküyor. Kaç gün daha beklemem lazım?

Moderatör tarafında düzenlendi:

Cihan__

Süper Koloni
Yardımsever
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Üye
Bir tane messor kraliçem var. 10 gün önce şeffaf bir işçi yatıyordu işçinin sertleşmesini bekledim 10 gün oldu ama hala sertleşmemiş 2 fark var abdomen turuncu olmuş bide gözlerini gözüküyor. Kaç gün daha beklemem lazım?
Yaklaşık 1-2 haftaya rengi iyice koyulaşır.

Demo

Brachypterous
Yardımsever
Üye
Birkaç tane fotoğrafını atabilir misin? Diğer işçilerle kıyaslamak istiyorum, normalde 10 günde sertleşmiş olur diye düşünüyorum (Yanlışsam doğrusunu detaylıca açıklar mısınız lütfen?).

Emirdemir43

Yasaklı Üye
Üye
Baya ilerleme var diğer işçiler de yok bu ilk işçi işçi kahverengimsi olmuş nerdeyse tamamen sertleşmiş sertleşmesi biraz uzun sürüyor herhalde bi 5 güne tamamen sertleşmiş olur herhalde
Birkaç tane fotoğrafını atabilir misin? Diğer işçilerle kıyaslamak istiyorum, normalde 10 günde sertleşmiş olur diye düşünüyorum (Yanlışsam doğrusunu detaylıca açıklar mısınız lütfen?).

Demo

Brachypterous
Yardımsever
Üye
Baya ilerleme var diğer işçiler de yok bu ilk işçi işçi kahverengimsi olmuş nerdeyse tamamen sertleşmiş sertleşmesi biraz uzun sürüyor herhalde bi 5 güne tamamen sertleşmiş olur herhalde
Tamam. Kahverengimsi olmuşsa, kahverengimsi olmasının 10 gün sürdüğünü işin içine alırsak maksimum dediğin gibi 5 güne kadar sertleşmiş olur diye düşünüyorum. Ha bu arada türün rengi kahverengi olabilir. Bu yüzden 5 gün bekleyip buraya sonuçları rapor edersen (bu mesaja yanıtlayarak) çok sevinirim.

Emirdemir43

Yasaklı Üye
Üye
Bana türü Messor structor gibi geldi. İşçi hareketlendiğinde sana fotoğrafla beraber rapor ederim.