Kısmen doğru evet, ama bu kesin bir kanı değil. Her kraliçenin işçi yetiştirme stratejisi farklılık gösterebilir. Bir nanitik grubuyla birlikte media grubu da üretebilir. Yazı stilinden anladığım kadarıyla yapay zekaya danışmışsınız, buna tamamen güvenmemenizi öneririm. Çünkü bir çok konuda eksik veya yanlış bilgi verebilir.Genelde Messor türlerinde ilk çıkan işçiler nanitik olur, yani kraliçenin kendi depoladığı enerjiyle büyüttüğü, daha küçük, zayıf ama görev adamı işçiler. Ancak bazen genetik, beslenme kalitesi ya da koloni içi özel koşullar gibi nedenlerle ilk çıkan nanitik beklenenden biraz daha iri olabilir. Bu, onun bir "koca kafa" yani major olduğu anlamına gelmez. Major ya da Media, koloni biraz büyüyüp gıda akışı oturduktan sonra üretilmeye başlanır.
hayır danışmadım, sadece kendi yazımı düzenlettim yani noktalama kuralları falan.Kısmen doğru evet, ama bu kesin bir kanı değil. Her kraliçenin işçi yetiştirme stratejisi farklılık gösterebilir. Bir nanitik grubuyla birlikte media grubu da üretebilir. Yazı stilinden anladığım kadarıyla yapay zekaya danışmışsınız, buna tamamen güvenmemenizi öneririm. Çünkü bir çok konuda eksik veya yanlış bilgi verebilir.
Diğerlerine göre çok daha büyük olunca sormak istedim çıkınca paylasicamGenelde Messor türlerinde ilk çıkan işçiler nanitik olur, yani kraliçenin kendi depoladığı enerjiyle büyüttüğü, daha küçük, zayıf ama görev adamı işçiler. Ancak bazen genetik, beslenme kalitesi ya da koloni içi özel koşullar gibi nedenlerle ilk çıkan nanitik beklenenden biraz daha iri olabilir. Bu, onun bir "koca kafa" yani major olduğu anlamına gelmez. Major ya da Media, koloni biraz büyüyüp gıda akışı oturduktan sonra üretilmeye başlanır.