Selamlar, 30+ işçili bir messor kolonim var bunları 5x5 bir formikaryuma transfer etmek istiyorum sizce pamuğuna ne kadar su basmalıyım?
Hocam formikaryumun fotosunu atma şansınız var mı?Selamlar, 30+ işçili bir messor kolonim var bunları 5x5 bir formikaryuma transfer etmek istiyorum sizce pamuğuna ne kadar su basmalıyım?
Pişman olursunuz maalesefSelamlar, 30+ işçili bir messor kolonim var bunları 5x5 bir formikaryuma transfer etmek istiyorum sizce pamuğuna ne kadar su basmalıyım?
Niçin?Pişman olursunuz maalesef
Nem dengesini tüpteki kadar sabit tutamıyorsunuz sürekli nem vermek ilk başta kolay gibi görünsede zorlaşıyor nem pamuğunu sürekli sarardigi için değiştirmek gerekiyor ve koloni tüpteki kadar kendini ait hissetmiyor stres seviyeleri bir tık daha yükseliyorNiçin?
Nemi fazla basarsaniz buldukları cer çöp ile nem telini kapatırlar az olursa tele gelirler koloni içinde ekstra bir uğraş oluyor formikarumun fotoğrafini paylaşırsanız daha detaylı konuşuruzNem dengesini tüpteki kadar sabit tutamıyorsunuz sürekli nem vermek ilk başta kolay gibi görünsede zorlaşıyor nem pamuğunu sürekli sarardigi için değiştirmek gerekiyor ve koloni tüpteki kadar kendini ait hissetmiyor stres seviyeleri bir tık daha yükseliyor
Sabit tutma konusunda yorum yapamayacağım, sabırlıyımdır uzun zaman bıkmam nem basıp pamuk değiştirmekten, ancak neden kendini ait hissetmiyor anlamadım ne dengesi düzgün olmadığı için mi?Nem dengesini tüpteki kadar sabit tutamıyorsunuz sürekli nem vermek ilk başta kolay gibi görünsede zorlaşıyor nem pamuğunu sürekli sarardigi için değiştirmek gerekiyor ve koloni tüpteki kadar kendini ait hissetmiyor stres seviyeleri bir tık daha yükseliyor
Niçin?
+50 işçili kolonimde kullanıyorum gayet sağlıklı ve verimli geçiyor. Beslemede zorlanıyorsanız eğer kullanabilirsiniz.Selamlar, 30+ işçili bir messor kolonim var bunları 5x5 bir formikaryuma transfer etmek istiyorum sizce pamuğuna ne kadar su basmalıyım?
Hocam ben 60 işçili kolonime formikaruma aldım daha sonra tekrar tüpe ve çoğaltıcıya bağladım koloni daha sağlıklı hale geldi birincisi nem konusu , nem pamuğuna 3 4 günde bir su ekliyorsunuz eklediğiniz gün nem haliyle fazla oluyor diğer günler biraz daha azalmaya başlıyor düzgün yapılamaz mı tabiki yapılabilir ben tamamen kendi deneyimlerimden bahsediyorum en az 150 işçi olmadan bir daha formikarum kullanmayacağım çoğaltıcı ya geçtim çok daha verimli ve sağlıklı oldu tüpün dar ve nemli oluşu onlara en uygun ortamı sunuyor ben estetik amaçlı formikarum sevdiğim için geçiş yapmıştım lakin pişman oldumSabit tutma konusunda yorum yapamayacağım, sabırlıyımdır uzun zaman bıkmam nem basıp pamuk değiştirmekten, ancak neden kendini ait hissetmiyor anlamadım ne dengesi düzgün olmadığı için mi?
Fotoğrafınız varmı formikarumunuzun+50 işçili kolonimde kullanıyorum gayet sağlıklı ve verimli geçiyor. Beslemede zorlanıyorsanız eğer kullanabilirsiniz.
Formikarumunuz gayet uygun önüne küçük bir outworld bağlayın geçiş istiyorsanız
İlla geçecekseniz eczaneden 2lik şırınga alın 2 3 günde bir bir doz su basın yetersiz gelirde 1.5 şırınga ideal
Şırıngam var, ilk aşamada 5ml su bastım 2 gün oldu transfer ettim yarın tekrar su basacağım kaç ml basayım ortalama?Fotoğrafınız varmı formikarumunuzun
Formikarumunuz gayet uygun önüne küçük bir outworld bağlayın geçiş istiyorsanız
İlla geçecekseniz eczaneden 2lik şırınga alın 2 3 günde bir bir doz su basın yetersiz gelirde 1.5 şırınga ideal
2.5 3 mlŞırıngam var, ilk aşamada 5ml su bastım 2 gün oldu transfer ettim yarın tekrar su basacağım kaç ml basayım ortalama?