Kapağı biraz daha delerseniz iyi olur. Messor Barbarus olduğunu nerden biliyorsunuz?Ekli dosyayı görüntüle 71848Ekli dosyayı görüntüle 71849Ekli dosyayı görüntüle 71847
Kış uykusu için hazırlık yaptım. Pirinç kesesi koydum, nemi emsin diye. Şimdi balkonun çekmecesine koyacağım. Nasıl olur?
Başka bir konuda barbarusun Türkiye'de listeden çıkardığını ve messorda tür tespitinin zor olduğunu söylemiştim, arkadaş ciddiye almamış sanırım.Kapağı biraz daha delerseniz iyi olur. Messor Barbarus olduğunu nerden biliyorsunuz?
Görmemiş olabilir.Başka bir konuda barbarusun Türkiye'de listeden çıkardığını ve messorda tür tespitinin zor olduğunu söylemiştim, arkadaş ciddiye almamış sanırım.
Hocam herkes sizin yazdıklarınızı görmek zorunda değil. Herkes günde saatlerce giremez foruma. Ben en azından 4-5 gündür aktif değilim ve görmedim mesela. Zaten bu tarz bilgileri bilseydi buraya iyi mi diye yazmazdı diye düşünüyorum.Başka bir konuda barbarusun Türkiye'de listeden çıkardığını ve messorda tür tespitinin zor olduğunu söylemiştim, arkadaş ciddiye almamış sanırım.
2013 yılında Kadri Kıran ve Celal Karaman'ın yaptığı çalışma ile kayıtlardan kaldırıldı.Görmemiş olabilir.
Hocam ben zaden eleştirme amaçlı yazmadım görmediyse görsün diye yazdım zaten kendisi görmedim vs. diyebilir kimseyi görmedi diye yargılayacak değiliz herhalde.Hocam herkes sizin yazdıklarınızı görmek zorunda değil. Herkes günde saatlerce giremez foruma. Ben en azından 4-5 gündür aktif değilim ve görmedim mesela. Zaten bu tarz bilgileri bilseydi buraya iyi mi diye yazmazdı diye düşünüyorum.
2013 yılında Kadri Kıran ve Celal Karaman'ın yaptığı çalışma ile kayıtlardan kaldırıldı.