Merhabalar

acyusuf

Yumurta
Üye
Bu hobiyle yeni tanıştım ve şuanlık kraliçe karınca bulamadım. Şanlıurfa'da yaşayan hobidaşlarım bilgi verirseniz sevinirim.

Moderatör tarafında düzenlendi:

sedatettin

Pupa
Üye
Şanlıurfa da yaşamıyorum ama yine de kraliçeyi nerelerde ve nasıl bulabileceğiniz hakkında bilgi verebilirim;

'Hocam hava nemli ve gunesliyken akşam üstü yürüyüş yollarında arayabilirsiniz, hava rüzgarlı olursa ihtimal düşer ama yine de ihtimal var'

Bu benim yeni başlayan veya kraliçe bulmak isteyenlere verdiğim bilgi iyi hobiler

acyusuf

Yumurta
Üye
Şanlıurfa da yaşamıyorum ama yine de kraliçeyi nerelerde ve nasıl bulabileceğiniz hakkında bilgi verebilirim;

'Hocam hava nemli ve gunesliyken akşam üstü yürüyüş yollarında arayabilirsiniz, hava rüzgarlı olursa ihtimal düşer ama yine de ihtimal var'

Bu benim yeni başlayan veya kraliçe bulmak isteyenlere verdiğim bilgi iyi hobiler
Valla birazda şans meselesi galiba 1 haftadır bulamadım daha

yağızalp

Majör
Üye
Valla birazda şans meselesi galiba 1 haftadır bulamadım daha
Çevrenizdeki kolonilerin yerlerini en aktif olduğu saatleri yakalarsanız uçuş yaptıkları aaatler onun dışında gerekli sıcaklık ve hava şartları ve nem dengesinin olduğu gün çıkarsanız çok yüksek ihtimal bulursunuz ben böyle 25 cataglyphis nodus kraliçesi yakaladım

sedatettin

Pupa
Üye
Hocam tam umudunuzu yitirdiğiniz zaman bir bakarsınız önünüze çıkmış, nasip, şans işi yani mesela ben bugün hiç bulabileceğimi düşünmüyordum, hava soğuktu rüzgar vardı ama bir tane tetramorium buldum:D

yağızalp

Majör
Üye
Hocam tam umudunuzu yitirdiğiniz zaman bir bakarsınız önünüze çıkmış, nasip, şans işi yani mesela ben bugün hiç bulabileceğimi düşünmüyordum, hava soğuktu rüzgar vardı ama bir tane tetramorium buldum:D
Ben lasius bulamayacağıma emin olmuştum ayakkabıma çıkmıştı kraliçe birazda kraliçe sizi buluyor aslında

Bu arada hobiye hoşgeldiniz

yağızalp

Majör
Üye
Hocam başka hayvan besliyor musunuz acaba
Eskiden sultan papağanım vardı ve zıplayan örümcek besleyecektim ama WC yapmak istemedim onun dışında 3 tane kolonim var birini arkadaşıma vereceğim

Eskiden sultan papağanım vardı ve zıplayan örümcek besleyecektim ama WC yapmak istemedim onun dışında 3 tane kolonim var birini arkadaşıma vereceğim
Bir sürü kraliçe var onlarıda arkadaşlarıma dağıtıcam onun dışında başka bir hayvanım yok