Merhaba

Fumado

Yumurta
Üye
Karınca hobisine bir süredir ilgi duyuyorum ve bu hobiye karşı büyük bir hevesim var. Şu anda elimde bir Tetramorium kraliçesi bulunuyor ve yaklaşık 15 yumurtası var. Kraliçeyi şırınga içinde besliyorum. Ancak bu hobiyle ilgili neredeyse hiç malzemem yok. İnternetten sipariş vermek ise uzun sürdüğü için alternatif arıyorum.

Çorum'da yaşıyorum. Karınca hobisi için gerekli malzemeleri internet dışında nerelerden temin edebilirim? Bu konuda önerilerinizi bekliyorum.

sedatettin

Media
Üye
Şu anlık temin etmeniz gereken pek birşey yok test tüpü vs. dışında, ilerleyen zamanlarda bakabilirsiniz, internet dışında temin etmek biraz zor

Sprint

Larva
Üye
Karınca hobisine bir süredir ilgi duyuyorum ve bu hobiye karşı büyük bir hevesim var. Şu anda elimde bir Tetramorium kraliçesi bulunuyor ve yaklaşık 15 yumurtası var. Kraliçeyi şırınga içinde besliyorum. Ancak bu hobiyle ilgili neredeyse hiç malzemem yok. İnternetten sipariş vermek ise uzun sürdüğü için alternatif arıyorum.

Çorum'da yaşıyorum. Karınca hobisi için gerekli malzemeleri internet dışında nerelerden temin edebilirim? Bu konuda önerilerinizi bekliyorum.
İnternetten siparişin düşündüğünüz gibi uzun sürdüğünü sanmıyorum. İlinizde laboratuvar malzemesi satan bir yer varsa test tüplerini oradan temin edebilirsiniz onun dışında şimdilik bir şeye ihtiyacınız yok. İlerleyen süreçte canlı yem temin etmeniz gerekecek.