Merhaba

araneae_macro

Yumurta
Üye
Herkese merhaba adım Başar,23 yaşındayım ve Sakarya'da yaşamaktayım. Tarihçiyim.Asıl ilgi alanım örümcekler.Egzotik hayvan bakımına genel olarak karşıyım dolayısıyla o konularda yardımcı olamam ama örümcek türlerinin tespitinde yardımcı olabilirim.Beni etiketleyebilirsiniz.Çok uzun zamandır makro fotoğrafçılık ile ilgileniyorum.Sakarya'nın örümcek popülasyonunu sürekli kaydediyorum.Özellikle topladığım örümcekleri yakından incelemekteyim.Yakın zamanda mikroskop altında da incelemeye başlayacağım.Konu ile alakası olduğu için iNat hesabımı aşağıya bırakıyorum.Reklam olması için değil. Fotoğrafladığım örümcekleri ve canlıları orada görebilirsiniz ve aşağı yukarı ne tür bir iş yaptığımı görebilirsiniz.Tüm sorulara açığım dediğim gibi beni etiketlemeyi unutmayın.Özelden yazabilirsiniz.Sağlıcakla kalın.

------->>>>> araneae_macro iNat

1000022308.jpg
Philaeus chrysop(Red-bellied Jumping Spider) Poda 1761
Canon 200D 18-55mm Extension Tubes

hasany

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Foruma hoş geldiniz Başar Bey. Sizin gibi kaliteli hobicileri aramızda görmek sevindirici. Kaydettiğiniz örümceklerle ilgili bilgilendirici konuları bekliyorum. @The_Arthropod hocamızın yokluğundan dolayı foruma sağlam bir örümcek tespitçisi lazımdı. Umarım o da geri döner. Sağlıcakla kalın. 😊

araneae_macro

Yumurta
Üye
Foruma hoş geldiniz Başar Bey. Sizin gibi kaliteli hobicileri aramızda görmek sevindirici. Kaydettiğiniz örümceklerle ilgili bilgilendirici konuları bekliyorum. @The_Arthropod hocamızın yokluğundan dolayı foruma sağlam bir örümcek tespitçisi lazımdı. Umarım o da geri döner. Sağlıcakla kalın. 😊
Hoşbuldum :) ama tekrardan belirtmiş olayım Araknolog değilim yanlış anlaşılma olmasın sadece örümcekler konusunda belirli bir bilgi birikimim var ve hep kendimi geliştirmeye çalışıyorum

PRS.macro

Süper Koloni
Moderatör
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Üye
@0959kedi'yi es geçmemek lazım

Hoş geldiniz foruma, aynı şekilde ben de uzun süredir makro fotoğrafçılık yapıyorum. Sizi burada görmek beni de sevindirdi.

hasany

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
@0959kedi'yi es geçmemek lazım
Doğru Kedi de çok güzel yapıyor bu işi. Ama şu an forumda karınca ve akvaryum alanının dışında bilgili hocilerin sayısı gerçekten az. Forumun geçtiğimiz dönemlerdeki eksiklerinin de bunda etkisi var tabii ki. Alanında uzman hobicileri görmeyi özledik. Umarım daha da artar sayıları.

el4nce

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
@Ares 'de bahsedilmeyi hak ediyor. Kendisi tanıdığım eklembacaklılar konusunda en yetkin insanlardan biri. Foruma hoş geldiniz. Fotoğraflarınız da oldukça hoş.

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Öncelikle Merhaba🖐️ Foruma hoşgeldiniz, böylesine değerli kişileri aramızda görmek mutluluk verici. iNat hesabınızı zaten biliyorum ve çekimlerinizi de arada inceleme fırsatı buluyorum. Oldukça etkileyici ve güzel kareler yakalıyorsunuz;) Tekrardan aramıza hoşgeldiniz, bilgileriniz forum ve kullanıcılar için çok önemli ☺️
@Ares 'de bahsedilmeyi hak ediyor. Kendisi tanıdığım eklembacaklılar konusunda en yetkin insanlardan biri. Foruma hoş geldiniz. Fotoğraflarınız da oldukça hoş.
🫶🫶