Netleştirebildiğim kadar netleştirdim istediğiniz bi açı varsa deneyebilirim bide içindekiler yumurtamıdır alt tarafına 2 görsel daha eklemesi yaptımÇok iyi göremedim ama Lasius olabilir
Formica sp. O 2 şey de yumurta gibi duruyor.tekrar fotograf atacağım 1 dakika içinde daha detaylı bakarsanız sevinirim
Ekli dosyayı görüntüle 79904
evet dün buldum bugün yumurtlamışHerhalde yumurtaları vsr componotus olabilir ama bence Formica
Formica cinsi biraz stresli biliyorum; elinizden geldiğince az bakın, mümkünse haftada 1.evet dün buldum bugün yumurtlamış
anladım teşekkür ederim yumurtalar kaç günde çıkıyo peki tahminenFormica cinsi biraz stresli biliyorum; elinizden geldiğince az bakın, mümkünse haftada 1.
1-2 haftada larva geçişi olur 1 ay yada 1.5 ay içerisinde ilk işçiyi görürsünüz.anladım teşekkür ederim yumurtalar kaç günde çıkıyo peki tahminen
1 yılın sonunda 10 işçi çok az bir hedef; Formica türünde ilk yıldan 100 işçiyi görmeniz bile mümkün. 😁 O iki yumurtayla kalacağını düşünmeyin; bir de ilk işçiler çıktıktan sonra kuluçka süresi de düşüyor.1 yılın sonunda 10 taneye ulaşırım galiba![]()