Merhaba, ben Murat

matrax_5206

Yumurta
Üye
Çocukluğumuz hep bahçelerde, böcekler ve kuşlarla geçtiği için içimizdeki heves hiç geçmedi. Bizler doğayla büyüdük, o nedenle karıncaları hep sevdik. Artık her imkânımız var ama vaktimiz olmuyor maalesef. Yine de hobiye devam etme kararı aldım ve daha kaliteli malzemeler ile ilerleyeceğim inşallah. Şu an bir Messor, 2 adet Lasius ve 1 Tetramorium kraliçem var. Önerilere açığım, herkese iyi hobiler.

Moderatör tarafında düzenlendi:

yağızalp

Media
Üye
Çocukluğumuz hep bahçelerde, böcekler ve kuşlarla geçtiği için içimizdeki heves hiç geçmedi. Bizler doğayla büyüdük, o nedenle karıncaları hep sevdik. Artık her imkânımız var ama vaktimiz olmuyor maalesef. Yine de hobiye devam etme kararı aldım ve daha kaliteli malzemeler ile ilerleyeceğim inşallah. Şu an bir Messor, 2 adet Lasius ve 1 Tetramorium kraliçem var. Önerilere açığım, herkese iyi hobiler.
Hobiye hoş geldin. Elindeki türler başlangıç için bence çok iyi; hem görsel olarak çok güzel dururlar hem de çeşitlilik olur. Biz de zamanımızı karınca, böcek, kuş; onun dışında tilki, domuz gibi hayvanları gözlemleyerek geçiriyorduk. Hiç unutmam, 6-7 yaşlarındayken arka balkonumuzdan domuzlara meyve atıp beslerdik. Zaten yaşadığımız yerde biz ve iki bina daha vardı. Doğa ile iç içe büyüdük. Dışarıda hayvanlarla ilgilenip oynayan son nesil olduğumu düşünüyorum; yaşıtlarım bile artık evden çıkmıyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:

BahadirSarp

Gamergate
Yardımsever
Üye
Hobide çoğu kişi diğer böceklerlede ilgileniyor bir ben karınca hariç böcek sevmiyorum sanırım üstüne üstlük birde örümcek fobim var :D

Hobiye hoşgeldiniz bir sorunuz olursa biz burdayız.