Merhaba, ben Murat

matrax_5206

Yumurta
Üye
Çocukluğumuz hep bahçelerde, böcekler ve kuşlarla geçtiği için içimizdeki heves hiç geçmedi. Bizler doğayla büyüdük, o nedenle karıncaları hep sevdik. Artık her imkânımız var ama vaktimiz olmuyor maalesef. Yine de hobiye devam etme kararı aldım ve daha kaliteli malzemeler ile ilerleyeceğim inşallah. Şu an bir Messor, 2 adet Lasius ve 1 Tetramorium kraliçem var. Önerilere açığım, herkese iyi hobiler.

Moderatör tarafında düzenlendi:

yağızalp

Media
Üye
Çocukluğumuz hep bahçelerde, böcekler ve kuşlarla geçtiği için içimizdeki heves hiç geçmedi. Bizler doğayla büyüdük, o nedenle karıncaları hep sevdik. Artık her imkânımız var ama vaktimiz olmuyor maalesef. Yine de hobiye devam etme kararı aldım ve daha kaliteli malzemeler ile ilerleyeceğim inşallah. Şu an bir Messor, 2 adet Lasius ve 1 Tetramorium kraliçem var. Önerilere açığım, herkese iyi hobiler.
Hobiye hoşgeldin elindeki türler başlangıç için çok iyi bence görsek olarak çok güzel dururlar hem çeşitlilikde olur bizde zamanımızı karınca böcek kuş onun dışında tilki domuz gibi hayvanları gözlemleyerek geçiriyorduk hiç unutmam 6 7 yaşlarında arka balkomumuzdan domuzlara meyve atıp beslerdik yaşadığımız yerde zaten biz ve iki bina daha vardı doğa ile iç içe büyüdük dışarıda hayvanlarla ilgilenip oynayan son nesil olduğumu düşünüyorum yaşıtlarım bile evden çıkmıyor artık

BahadirSarp

Gamergate
Yardımsever
Üye
Hobide çoğu kişi diğer böceklerlede ilgileniyor bir ben karınca hariç böcek sevmiyorum sanırım üstüne üstlük birde örümcek fobim var :D

Hobiye hoşgeldiniz bir sorunuz olursa biz burdayız.