13 yaşındayım biraz yaşım küçük
Malesef ki İstanbul'da yaşıyorum sipariş edebilirim pek fiyatlarını bilmiyorum ama 500 TL nin altıninda ise kraliçe karınca sipariş edebilirim o kadar büyük bir şeyde düşünmüyorumHoş geldin kayra başlangıç için Camponotus Sanctus güzel bir tür hem göze güzel gözükür hemde bakımı çok kolay Ege bölgesinde isin 2 ay sonra uçuş zamanları başlıyor arayabilirsin yada benim gibi internetten sipariş edebilirsin malesef marmara bölgesinde bulmak çok zor.
hocam ne yaptın sen ya, 500 çok zaten internetten bakarsan eğer fiyatları 200 ü bile bulmuyordur.Malesef ki İstanbul'da yaşıyorum sipariş edebilirim pek fiyatlarını bilmiyorum ama 500 TL nin altıninda ise kraliçe karınca sipariş edebilirim o kadar büyük bir şeyde düşünmüyorum
Ailem hayvan severler ve bu konuda şanslı olduğumu söyleyebilirim. Şu sıralarda fiyatlar pahalı olduğu için herşey hobide edinmekte umutsuzdum o yüzden de küçük birşey istiyordumhocam ne yaptın sen ya, 500 çok zaten internetten bakarsan eğer fiyatları 200 ü bile bulmuyordur.
bulabileceğini düşünüyorum pek sıkıntı yaşamazsın, forumda da yardımcı olabilecek kişiler illa vardır.Ailem hayvan severler ve bu konuda şanslı olduğumu söyleyebilirim. Şu sıralarda fiyatlar pahalı olduğu için herşey hobide edinmekte umutsuzdum o yüzden de küçük birşey istiyordum
30-40TL arası türe göre değişiklik gösteriyor tabi messor - compo vs arıyorsan az işçili 50 TL ye bulursunMalesef ki İstanbul'da yaşıyorum sipariş edebilirim pek fiyatlarını bilmiyorum ama 500 TL nin altıninda ise kraliçe karınca sipariş edebilirim o kadar büyük bir şeyde düşünmüyorum