Merhaba ben İsmail

ismailblc44

Yumurta
Üye
Hobiye yaz tatilin'de başlamayı düşünen biriyim. :unsure:Afrika dev salyangozu ile akvaryum hobisi arasında kaldım.

drusus

Media
İlklerden
Üye
Selamlar dostum hoş geldin. Ben hep Afrika dev salyangozu beslemek istemiş birisi olarak tarafsız yorum yapamam sanırsam :D

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Karınca Çiftliğim forumuna hoşgeldin. Keyifli hobiler dilerim. Afrika dev salyangozu daha güzel(bana kalırsa).

Argentavis

Intercaste
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Hoş geldin İsmail. Bütçeni ve daha çok ilgini çekeni düşünerek seçim yapabilirsin. Dev Afrika Salgangozları daha az maliyetli ve diğer evcil hayvanlardan daha ilgi çekici bence. Akvaryum da tabi cıvıl cıvıl, güzel dekorlu ve bitkili olunca yine cezbedici oluyor. Burada yine bütçene, ayırabileceğin zamana göre seçim yapabilirsin.

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Aslında akvaryum içerisinde de salyangoz besleyebilirsin:)
Elma salyangozu
Nerite salyangoz
Katil salyangoz
Gibi tatlı su salyangozları mevcut akvaryumcularda da var hatta. Ben elma ve nerite salyangozu besliyordum. Birebir temizlikçiler katil salyangoz da adı üstünde 'katil' diğer salyangozları yiyorlar. Ölü artıkları da yiyorlar. Balıklara karşı agresif değillerdir. Hızlı çoğalan bir türdür.
ve benim en çok ilgimi çeken salyangoz tavşan salyangoz. Çok cezbedici ben çok seviyorum. Sana kalmış bir şey tabiki de yine de.

Argentavis

Intercaste
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Aslında akvaryum içerisinde de salyangoz besleyebilirsin:)
Elma salyangozu
Nerite salyangoz
Katil salyangoz
Gibi tatlı su salyangozları mevcut akvaryumcularda da var hatta. Ben elma ve nerite salyangozu besliyordum. Birebir temizlikçiler katil salyangoz da adı üstünde 'katil' diğer salyangozları yiyorlar. Ölü artıkları da yiyorlar. Balıklara karşı agresif değillerdir. Hızlı çoğalan bir türdür.
ve benim en çok ilgimi çeken salyangoz tavşan salyangoz. Çok cezbedici ben çok seviyorum. Sana kalmış bir şey tabiki de yine de.
Tavşan salyangoz diyince aklıma @Alper'in Poso Rabbit tankları geldi. @ismailblc44 konuya bakabilirsin görmek istersen.