Merak ettiğim bir tür

pignasus

Yumurta
Üye
Merhaba,
Muğla taraflarına tatile geldim. Burada çok çok küçük işçilere sahip (2mm var ya da yok), açık kahverengi hatta sarıya yakın bir tür gördüm. Majörü olduğunu tahmin ettiğim birinin fotoğrafını çekebildim. İşçilerden biri ise bal damlasına kendini kaptırmış ve ölmüş, çok anlaşılmasa da onun da fotoğrafını ekliyorum. Majör ile işçileri yanyana göremedim o yüzden aynı tür olduklarını tahmin ediyorum sadece. Türünü çok merak ettim, yardımcı olabilir misiniz?IMG_0600.jpegIMG_0601.jpeg

atako

Majör
Üye
Merhaba,
Muğla taraflarına tatile geldim. Burada çok çok küçük işçilere sahip (2mm var ya da yok), açık kahverengi hatta sarıya yakın bir tür gördüm. Majörü olduğunu tahmin ettiğim birinin fotoğrafını çekebildim. İşçilerden biri ise bal damlasına kendini kaptırmış ve ölmüş, çok anlaşılmasa da onun da fotoğrafını ekliyorum. Majör ile işçileri yanyana göremedim o yüzden aynı tür olduklarını tahmin ediyorum sadece. Türünü çok merak ettim, yardımcı olabilir misiniz?Ekli dosyayı görüntüle 85122Ekli dosyayı görüntüle 85123
Camponotus tanaemyrmex altcinsinden işçi. Bala yapışan için bi yorum yapamam. vücudu görünmüyor.

det

Nanitik
Üye
Aynı tür değil bunlar. Küçük için daha iyi fotoğraf lazım.