Merhaba, ben bu 2 ürünü kombine ederek Cataglyphis, Camponotus, Messor gibi türlere bakacağım. Acaba bu ne kadar ısı üretir? Ben büyük ihtimalle strafordan bir kutu yapacağım ve onun içinde olacak tüm devre ve koloniler. Atıyorum, 30x30 bir kutu yaptım, bu 10W LED bunun içini ne kadar ısıtır? Ben derece ölçer alacağımdan ve aldığım derece ölçer de Bluetooth olduğundan kontrol ederim, fazla ısınmasını engellerim aç-kapa ile. Sorun şu ki, o kadar ısıtır mı? Yani bu onun içini 27-28 derecelere çıkarır mı, dışarısı 21 dereceyken mesela? Ama dediğim gibi, kalın bir strafor kutuda olacak zaten.
2'nci olarak, acaba ben gene 30x30 bir strafor kutu yaptım ve içine lamba taktığımız şeyler oluyor ya, plastik olanlardan, onlardan bir tane koydum ve de onun kablolarını direkt bir uzatma yapıp kullanılmayan bir priz başlığına bağlasam ve onu da direkt prize bağlasam, aynı etki olur mu? Veya dediğim olur mu? (Fotoğrafını eklerim.) Gene aynı etkiyi yaratır değil mi? Zaten aynı ampulü kullanacağım.
Son olarak, bu masa lambası maksimum 10W kaldırabiliyor diye 10W ampul seçtim. Ama bu ısıtamaz 30x30 ölçülerini derseniz, fikri olan yazabilir: 20W, 30W ısıtır şu sürede diye.
2'nci olarak, acaba ben gene 30x30 bir strafor kutu yaptım ve içine lamba taktığımız şeyler oluyor ya, plastik olanlardan, onlardan bir tane koydum ve de onun kablolarını direkt bir uzatma yapıp kullanılmayan bir priz başlığına bağlasam ve onu da direkt prize bağlasam, aynı etki olur mu? Veya dediğim olur mu? (Fotoğrafını eklerim.) Gene aynı etkiyi yaratır değil mi? Zaten aynı ampulü kullanacağım.
Son olarak, bu masa lambası maksimum 10W kaldırabiliyor diye 10W ampul seçtim. Ama bu ısıtamaz 30x30 ölçülerini derseniz, fikri olan yazabilir: 20W, 30W ısıtır şu sürede diye.