Merhabalar, bugün bir mantis buldum, görselini de ekliyorum. Mantisler hakkında hiçbir bilgiye sahip değilim açıkçası, o yüzden sizden genel ve ihtiyacım olduğu kadar bilgi istiyorum. Nasıl beslenir, nasıl bir ortam kurmam gerekir? Önemliyse ve tespit edilebiliyorsa, ekteki mantisin cinsi nedir? Ayrıca bir Messor, beş Tetramorium kraliçem var ve bunları beslemek için de un kurdu kullanıyorum. Mantisi beslemek için un kurdu kullanabilir miyim? Bunu da cevaplarsanız harika olur. Ayrıca boyundan kaynaklı yavru olduğunu düşüncesine kapıldım ama dediğim gibi bu böcekle ilgili hiçbir bilgim yok, o yüzden görmeye alışık olmadığım bir cins ise ve bu yüzden bu formdaysa, onu da söylerseniz çok sevinirim. Şimdiden cevaplayacak olursanız teşekkür ediyorum, herkese iyi forumlar diliyorum.
Bu arada wild caught hayvanların bakımı zor oluyormuş galiba, sebebi nedir? Alıp beslememde sakınca olur mu?Merhabalar, bugün bir mantis buldum, görselini de ekliyorum. Mantisler hakkında hiçbir bilgiye sahip değilim açıkçası, o yüzden sizden genel ve ihtiyacım olduğu kadar bilgi istiyorum. Nasıl beslenir, nasıl bir ortam kurmam gerekir? Önemliyse ve tespit edilebiliyorsa, ekteki mantisin cinsi nedir? Ayrıca bir Messor, beş Tetramorium kraliçem var ve bunları beslemek için de un kurdu kullanıyorum. Mantisi beslemek için un kurdu kullanabilir miyim? Bunu da cevaplarsanız harika olur. Ayrıca boyundan kaynaklı yavru olduğunu düşüncesine kapıldım ama dediğim gibi bu böcekle ilgili hiçbir bilgim yok, o yüzden görmeye alışık olmadığım bir cins ise ve bu yüzden bu formdaysa, onu da söylerseniz çok sevinirim. Şimdiden cevaplayacak olursanız teşekkür ediyorum, herkese iyi forumlar diliyorum.