Malzeme Kaynatma nasıl olmalı ve Melek akvaryumunda bitki şart mı?

• Konbuyu başlatan Vedad
  • Başlangıç tarihi
V

Vedad

Dışaıdan bulduğum malzemeleri nasıl kaynatmalıyım? kaynar suyu üstüne mi dökmeliyim yoksa ocakta onunla birlikte mi kaynatmalıyım?

Melek balığı akvaryumunda bitki şartmı? elimde bitki var lakin aman aman dikmemeye karar verdim. Dönüşlerinizi bekliyorum.

Mertali

Asker
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Rehberkolik
Üye
1) Nasıl istersen. Ben ocakta tencereye koyup 10dk kaynatıyorum. En sağlıklısı da bu olur.
2)Şart değil, olsa iyi olur. Hem balıklar daha rahat hisseder hem de görsel görüntü daha iyi olur.

sencer21b

Yumurta
Üye
Dışaıdan bulduğum malzemeleri nasıl kaynatmalıyım? kaynar suyu üstüne mi dökmeliyim yoksa ocakta onunla birlikte mi kaynatmalıyım?

Melek balığı akvaryumunda bitki şartmı? elimde bitki var lakin aman aman dikmemeye karar verdim. Dönüşlerinizi bekliyorum.
Mazlemelerden kastınız taş falan mı dal mı hocam her bulduğunuz taşı veya dalı koymayın

V

Vedad

IMG_20230703_190440.jpg
1) Nasıl istersen. Ben ocakta tencereye koyup 10dk kaynatıyorum. En sağlıklısı da bu olur.
2)Şart değil, olsa iyi olur. Hem balıklar daha rahat hisseder hem de görsel görüntü daha iyi olur.
Birde size anlatmaya çalıştışım durum buydu, çatlak olmasından korktum açıkçası

Mertali

Asker
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Rehberkolik
Üye
kaymaması için mausepad tarzında birşey koymuştum o var
O ıslandığı için olmuş olabilir. Yakın takipte kalın birkaç gün. Su düzeyinde anormal azalma olursa bozarsınız tankı.