İnternetten sipariş edebilirsinizBen Malatya'dayım ve un kurdu arıyorum. Birçok yere sordum ancak bulamadım. Satan yer bilen veya verebilecek olan olursa lütfen yardımcı olun.
İnternet olayında yaşım biraz küçük olduğundan yapamıyorum.Ailemde pek iyi gözle bakmıyorİnternetten sipariş edebilirsiniz
İnternetten sipariş vermeden direkt satan biryer bulman zor. Ben trendyoldan aldım bu gün elime ulaştı paketleme sağlamdı hepsi canlıydı ve tabiki güvenilir ailene bu mesajı gösterebilirsin belki bir nebze olsun içlerini rahatlatır.İnternet olayında yaşım biraz küçük olduğundan yapamıyorum.Ailemde pek iyi gözle bakmıyor
Sağol gösterince biraz daha iyimserleştiler,çok teşekkür ederimİnternetten sipariş vermeden direkt satan biryer bulman zor. Ben trendyoldan aldım bu gün elime ulaştı paketleme sağlamdı hepsi canlıydı ve tabiki güvenilir ailene bu mesajı gösterebilirsin belki bir nebze olsun içlerini rahatlatır.
Bende malatyadayım alırsam size getirebilirimİnternet olayında yaşım biraz küçük olduğundan yapamıyorum.Ailemde pek iyi gözle bakmıyor
Yok yinede sağol aileme biraz yazılan şeyleri okutunca kabul etti.Herşey için teşekkür ederimBende malatyadayım alırsam size getirebilirim