Malatya'da messor karınca arıyorum?

kaju

Yumurta
Üye
Malatya'da messor kraliçe karınca arıyorum kaç gündür bulamaiyorum 19 20 21 nisan nem oranı ve sıcaklık ideal ancak ne parklarda ne sokaklarda yok 3 gün oldu tam olarak kaç derce nem ve sıcaklıkta bulunur onu bilsem daha dikkat edebilirim teşekkürler 🙏

SıslYahya

Pupa
Üye
Tam olarak nokta atışı şu sıcaklı ve şu nem değerlerinde bulabilirsiniz diyemem ama ortalama olarak 18 derecelerde nem ise ortalama %40 derece diyebilirim bide yağmurdan sonra aramanız bulma şansınızı artıracaktır ayrıca çimenlerde değilde parklara, kadırımlara, kaldırım kenarlarınada bakmak kraliçe bulmanızı kolaylaştırır.

Son düzenleme:

akvaryumhane

Yasaklı Üye
Yardımsever
Rehberkolik
Üye
Tam olarak nokta atışı şu sıcaklı ve şu nem değerlerinde bulabilirsiniz diyemem ama ortalama olarak 18 derecelerde nem ise ortalama %40 derece diyebilirim bide yağmurdan sonra aramanız bulma şansınızı artıracaktır ayrıca çimenlerde değilde parklara, kadırımlara, kaldırım kenarlarınada bakarak kraliçe bulmanızı kolaylaştırır.
18 biraz düşün ama 20 derece ve üstünde genelde uçaklar. Ayrıca nem o kadar istemez yani nemin %30-40 olduğu zamanda arayabilirsin tamamen şans işi. Ben 22 derecede %19 nemde messor bulmuştum. Onun haricinde arkadaşın dediği yerlerde arayabilirsin.

SıslYahya

Pupa
Üye
Genellikle hangi saatler arasında bulunuyorlar
öğleden sonra bir çok saate farklı türlerin uçuşu bulunmakta gece uçan türler bile var. İyi hobiler dilerim.

18 biraz düşün ama 20 derece ve üstünde genelde uçaklar. Ayrıca nem o kadar istemez yani nemin %30-40 olduğu zamanda arayabilirsin tamamen şans işi. Ben 22 derecede %19 nemde messor bulmuştum. Onun haricinde arkadaşın dediği yerlerde arayabilirsin.
Zaten ortalama dedim hocam.