Fikir yok mu hiç ya?Merhabalar, 200 lira kadar bütçem var. İnternette satılan basic macro lenslerden mi almalıyım yoksa büyüteç mi? Yani ben profesyonel çekim için değil, incelemek için az da olsa makro çekim yapabilmek için soruyorum.
Makro lensler işinizi görecektir.Merhabalar, 200 lira kadar bütçem var. İnternette satılan basic macro lenslerden mi almalıyım yoksa büyüteç mi? Yani ben profesyonel çekim için değil, incelemek için az da olsa makro çekim yapabilmek için soruyorum.
Teşekkürler.Makro lensler işinizi görecektir.
Dediğim gibi hocam çok kaliteli bir şey istemiyorum. Kimseyi de meşgul etmek istemedim o yüzdenMcmakro mu öyle isimli biri vardı, o biliyor bu işleri diye biliyorum onu bulursanız yardımcı olcaktır.
Anladım hocam, bende araştırmıştım trendyoldan fiyatlar çok pahalı değil lenslerin ama ne kadar kaliteli olur gerçekten bilmiyorum, bende alıcağım ama şuanda hem componotus, hemde messorlarımın işcileri çıkmadı eyer dediğim kişiye ulaşırsanız banada yazarmsınız acaba bende alıcağım 2,3 hafta içindede ne alırsanız lens vs. yazarsanız bunu aldım bu fiyata bu kalitede die çok mutlu olurum .Dediğim gibi hocam çok kaliteli bir şey istemiyorum. Kimseyi de meşgul etmek istemedim o yüzden
Hocam lens sipariş verdim, gelince size fotoğrafla gösteririm.Anladım hocam, bende araştırmıştım trendyoldan fiyatlar çok pahalı değil lenslerin ama ne kadar kaliteli olur gerçekten bilmiyorum, bende alıcağım ama şuanda hem componotus, hemde messorlarımın işcileri çıkmadı eyer dediğim kişiye ulaşırsanız banada yazarmsınız acaba bende alıcağım 2,3 hafta içindede ne alırsanız lens vs. yazarsanız bunu aldım bu fiyata bu kalitede die çok mutlu olurum .
Çok sevinirim, sizden gelen fotorafı bekliyeceğim🙂Hocam lens sipariş verdim, gelince size fotoğrafla gösteririm.
Merakla bekliyorum, ben de araştırdım ama bulamadım; daha doğrusu güvenemedim.Hocam lens sipariş verdim, gelince size fotoğrafla gösteririm.