Makro çekim köşesi

waynhen

Asker
Yardımsever
Üye
Herkese selamlar arkadaşlar.Bunu moderatör arkadaşlara hitaben yazıyorum.Bazı arkadaşlar amatörcede olsa güzel makro çekimler yapıyor.Geçen ki yarışma gerçekten keyifliydi çünkü ilginç görseller gördük.Bunu yarışma olarak değilde bı makro çekim köşesi olarak bı konuda kaydetsek.Ama makro adı altında olup kötü çekimleri paylaşmayalım güzel çekimler yalnızca paylaşılsın.Sadece canlı çekimleri değil makro olan her türlü güzel çekimler paylaşılsın.Benim böyle bı düşüncem oldu eğer sizlerde onaylarsanız ve diğer arkadaşlarda paylaşım yaparız derlerse açmamızda bı sakınca yoktur diye düşünüyorum.
Sevgilerle🙃☺️

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Böyle bir konu zaten 2022' den beri mevcut.
Arama butonunun önemini burada biraz hatırlatmak isterim. Güncel tutmakta sizlerin elinde.

Son düzenleme:

waynhen

Asker
Yardımsever
Üye
Böyle bir konu zaten 2022' den beri mevcut.
Arama butonunun önemini burada biraz hatırlatmak isterim. Güncel tutmakta sizlerin elinde.
Aktif paylaşım olmayınca aşağılara gitmiş. Birde en son benim kayıt olduğum tarihten önce yazılmış yeni mesaj haliyle görememişim. Üstlere sabitleme imkanınız var mı?

Moderatör tarafında düzenlendi:

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Aktif paylaşım olmayınca aşağılara gitmiş.Bide en son benim kayıt olduğum tarihten önce yazılmış yeni mesaj haliyle görememişim.Üstlere sabitleme imkanınız var mı?
Konu sabitlendi.