Liseyi yatılı okumak

Kaylorenix

Yumurta
Üye
Lisede yatılı okuyanlar veya liseyi yatılı bitirmiş abilerim, ablalarım varsa bir sorum olacak. Liseyi yatılı okumak nasıl bir şey? İnternette az da olsa sonuç vardı, bir de sizin görüşlerinizi almak isterim. Ayrıca sadece yurt ile değil, normal lise ile de tavsiye ve anılarınız varsa okumak isterim.

Moderatör tarafında düzenlendi:

btg37

Yumurta
Üye
ben şuan pansiyonda yatılı okuyorum ve iki önemli unusr var: oda arkadaşların ve yurt imkanları konforu: ki aslında arkadaşların kafa dengi ise yurt süper ötesi kötü çöplük gibi değilse yaşanabilir bir yer

Babuş

Nanitik
Üye
Lisede yatılı okuyanlar veya liseyi yatılı bitirmiş abilerim, ablalarım varsa bir sorum olacak. Liseyi yatılı okumak nasıl bir şey? İnternette az da olsa sonuç vardı, bir de sizin görüşlerinizi almak isterim. Ayrıca sadece yurt ile değil, normal lise ile de tavsiye ve anılarınız varsa okumak isterim.
Lise yatılısı neden düşünüyorsun? Daha yüksek puanlı bir okul için mi? Bir de şehir merkezine uzak olduğu için mi yoksa şehir değişikliği için mi yurt? Bunlara göre değişir cevabım.

Moderatör tarafında düzenlendi:

ilhamikatos

Larva
Üye
Dostum ben liseyi 4 yıl yatılı yurtta kalarak bitirdim, yeni mezunum. Sana ilk tavsiyem @btg37'nin de dediği gibi arkadaşlarına dikkat etmen olur. Ama tabii ki iş bunla bitmiyor mesela yurt lisenin bahçesinde lisenin yurdu mu yoksa yakın bir yerde bağımsız bi kurumun yurdu mu veya yurtta seninle aynı sınıf seviyesinde kaç kişi olacak yemekhanesi en önemli unsurlardan biridir yine ben çok çekmiştim yemekhane yüzünden. Bu ve bunun gibi birçok teknik bilgiye sahip olarak vermelisin bu kararı. İstersen bana dm'den biraz detay verebilirsin daha çok yardımcı olabilirim. Bahtın açık olsun.