Leopard gecko

mertyildiz

Yumurta
Üye
Leopard gecko almak için birine sordum. Bu hayvanların ortalama fiyatları nedir? Bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Moderatör tarafında düzenlendi:

Hemitheconyx

Yumurta
Üye
Türkiye'de bulunan hiçbir leopar gecko çipli veyahut faturalı değildir . Her ne kadar fiyat bilgim olmasa da tahminimce kimse bir leopar geckoyu 10 bin gibi absürt derecede pahalı bir fiyata satmaz . Aynı zamanda forumda fiyat konusu konuşmak pek istenilen bir şey değil diye biliyorum . Kısa bir piyasa araştırması ile sorunuzun cevaplanacağını düşünüyorum .

mertyildiz

Yumurta
Üye
Türkiye'de bulunan hiçbir leopar gecko çipli veyahut faturalı değildir . Her ne kadar fiyat bilgim olmasa da tahminimce kimse bir leopar geckoyu 10 bin gibi absürt derecede pahalı bir fiyata satmaz . Aynı zamanda forumda fiyat konusu konuşmak pek istenilen bir şey değil diye biliyorum . Kısa bir piyasa araştırması ile sorunuzun cevaplanacağını düşünüyorum .
Nerelerden bakabilirim ?

Hemitheconyx

Yumurta
Üye
Öncelikle lütfen konu açmadan önce veya sormadan önce foruma bakıp bu konu ile alakalı bir konu açılmış mı ? diye bakmanızı öneririm . Ama ben yine de cevaplayayım çeşitli facebook gruplarından bakabilirsiniz .

armagankaya

Media
Üye
Öncelikle lütfen konu açmadan önce veya sormadan önce foruma bakıp bu konu ile alakalı bir konu açılmış mı ? diye bakmanızı öneririm . Ama ben yine de cevaplayayım çeşitli facebook gruplarından bakabilirsiniz .
Pardon hocam, kafa dağınıklığından dolayı fat-tail gecko için yazmıştım.

Hemitheconyx

Yumurta
Üye
Hiç sorun değil insanız sonuçta . Maksat hatalı bilgi yayılmasın zaten forumda özellikle sürüngen kategorisinde maalesef hep aynı konular dönüp duruyor . Birçok kişi araştırma yapmadan konu açıyor .